Μενού
  • Α-
  • Α+

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, μεταξύ των οποίων να μην πλησιάσει την 17χρονη, αφέθηκε από τον εισαγγελέα ο 33χρονος που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε άγρια τη νεαρή σύντροφό του στην Έδεσσα. Ο 33χρονος θα απολογηθεί στον ανακριτή για την κατηγορία του ξυλοδαρμού, ενώ ο ο ίδιος επιμένει να αρνείται πως χτύπησε την κοπέλα και υποστηρίζει ότι στην προσπάθεια για να αποφύγει τα δικά της χτυπήματα, έτεινε το χέρι του με αποτέλεσμα να της δημιουργήσει κάποια σημάδια στα χείλη.

Διαβάστε ακόμη: Revenge porn: «Τραγικό να βλέπω στην τηλεόραση αυτόν που με διέσυρε» - Τι λέει η επιχειρηματίας για τον δημοσιογράφο

Στο πλευρό του στα δικαστήρια της Εδεσσας παρουσιάστηκε η θεία του φερόμενου ως δράστη, η οποία από τη μία καταδίκασε το γεγονός και από την άλλη επιμένει πως ο ανιψιός της κακώς κατηγορείται: «Εκανε ένα πολύ μεγάλο λάθος και σφάλμα και μετά από ένα φιλί που θα το δώσω, θα του ρίξω και ένα χαστούκι για να δει πώς είναι να χτυπάνε.

Ομως, πρέπει να πω ότι πρώτα τον χτύπησε η κοπέλα και τον έφτυσε μέσα στο μαγαζί που βρίσκονταν. Εκεί πληγώθηκε ο ανδρικός εγωισμός του. Το κορίτσι είναι θύμα της κατάστασης και αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα με τους γονείς της. Ο ανιψιός μου την φιλοξένησε, αφού πρώτα συμβουλεύτηκε την αστυνομία, επειδή δεν ήθελε να μπλέξει. Ετσι ξεκίνησαν όλα». 

Επέμεινε να δηλώνει αθώος στη μαραθώνια απολογία

Ο 33χρονος στην απολογία του ανέφερε με κάθε λεπτομέρεια τα όσα υποστηρίζει ότι συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου. «Δεν την άρπαξα με τη βία. Η ίδια ήθελε να μιλήσουμε και πήγαμε στο αυτοκίνητό μου να δώσουμε αμοιβαίες εξηγήσεις. Μέσα στο αυτοκίνητο μαλώσαμε, εκείνη με χτύπησε πρώτη, προσπάθησε να με χτυπήσει και δεύτερη φορά και τότε έτεινα το χέρι να την αποκρούσω και την χτύπησα στα χείλη με αποτέλεσμα να ματώσει.

Ζήτησε επιτακτικά να την πάω στο νοσοκομείο, αλλά στην πορεία άλλαξε γνώμη και μου είπε να την πάω στο σπίτι. Βγήκε από το αμάξι και μου είπε ''τώρα θα σε καταστρέψω, θα σε πάω στην αστυνομία''». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA