Μενού
  • Α-
  • Α+

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, για τη διαρροή στο διαδίκτυο «ροζ» βίντεο πρώην συντρόφου του που σήμερα είναι 28 ετών. Μετά τη νέα ποινική δίωξη που του ασκήθηκε καθώς τον κατήγγειλε γυναίκα για δημοσίευση βίντεο από την περίοδο 2004 - 2006, πήρε προθεσμία για να απολογηθεί εκ νέου την Τρίτη (28/12) και έως τότε αναμένεται να παραμείνει κρατούμενος.

Διαβάστε ακόμη: Στάθης Παναγιωτόπουλος: Νέα καταγγελία για ανάρτηση ροζ βίντεο στο διαδίκτυο

Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα επιβλήθηκαν στον Παναγιωτόπουλο: Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα και καταβολή χρηματικής εγγύησης 30.000 ευρώ. Εις βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου. 

Τρίτη καταγγελία 

Πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου έκανε μήνυση την Κυριακή (26/12) για δημοσίευση «ροζ» βίντεο στο διαδίκτυο που είχε μαγνητοσκοπηθεί την περίοδο 2004-2006. Εις βάρος του πρώην παρουσιαστή ασκήθηκε και για τη συγκεκριμένη υπόθεση δίωξη σε βαθμό κακουργήματος

Ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας που εκπροσωπεί την κοπέλα που έκανε τη δεύτερη καταγγελία δήλωσε νωρίτερα στον ΣΚΑΙ: «το συγκεκριμένο αδίκημα το έχει κάνει κατ’ εξακολούθηση. Είναι πάρα πολλές οι κοπέλες τις οποίες έχει ανεβάσει σε σάιτ στο διαδίκτυο, όπως, επίσης, από πληροφορίες, είχε κάνει πράξεις διαφυγής του για το εξωτερικό». Σύμφωνα με τον κ. Λύτρα  η αστυνομία φέρεται να έχει βρει σε διάφορες ιστοσελίδες, βίντεο ερωτικού περιεχόμενου από 9 κοπέλες. «Η μία εξ’ αυτών είχε καταγραφεί με τη συναίνεσή της, αλλά δεν γνωρίζει, αν έχουν διαγραφεί τα αρχεία από τον καταγγελλόμενο, γιατί του το είχε ζητήσει και αυτό. Οπότε είμαστε στην αναμονή των εξελίξεων και σε συνεννόηση με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA