Μενού
  • Α-
  • Α+

Συνελήφθη τελικά ο τράπερ Light, ο οποίος μεταφέρθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στο Τμήμα της Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής, επειδή εμφανίζεται σε βίντεο να διασκεδάζει σε γνωστό κλαμπ της Αθήνας, έχοντας στη ζώνη του όπλο που φέρει το εθνόσημο της ΕΛ.ΑΣ. Οι αστυνομικοί βρήκαν τον τράπερ Light στο κέντρο της Αθήνας, κοντά σε στούντιο, όπου υποστήριζε ότι γύριζε βίντεο κλιπ και τα όπλα που έφερε στο παντελόνι του ήταν ρέπλικες που του έδωσαν κάποιοι άνθρωποι της παραγωγής για τις ανάγκες του γυρίσματος. 

Διαβάστε ακόμη: Προσαγωγή του τράπερ Light για κατοχή όπλων - Τι είπε στους αστυνομικούς

Ο τράπερ που προσήχθη στην Ασφάλεια δεν απάντησε στις ερωτήσεις των αστυνομικών σχετικά με το ποιοι του έδωσαν τα όπλα, ωστόσο σε έρευνες που έγιναν βρέθηκαν μικροποσότητες ναρκωτικών, ένα τσεκούρι, ένα μαχαίρι και φυσίγγια και γι' αυτό το λόγο συνελήφθη. Τα όπλα, ωστόσο, που φαίνονται στο βίντεο που ανέβασε ο ίδιος ο Light σε βίντεο στο Instagram και το ανέβασε αμέσως, δεν έχουν εντοπιστεί. 

Τώρα, ο τράπερ Light οδηγείται στην Ευελπίδων ενώ οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για να εντοπιστούν τα όπλα, που ο ίδιος ισχυρίζεται ότι είναι ρέπλικες και θα χρησιμοποιούνταν για τις ανάγκες βίντεοκλιπ.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA