Μενού
  • Α-
  • Α+

Ποινική δίωξη για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών αποκλειστικά για δίκη τους χρήση από κοινού, παράνομη κατοχή όπλων από κοινού (τσεκούρι μαχαιρι) και παράνομη κατοχή πυρομαχικών (2σφαιρες) ασκήθηκε στον τράπερ Light και τον μανατζέρ του που συνελήφθησαν τα ξημερώματα. Στον τράπερ ασκήθηκε δίωξη και για  διακεκριμενη οπλοφορια εντος κεντρου δοασκεδασης που αφορά στα 3 όπλα με τα οποία απεικονίζεται στο ινσταγκραμ. Οι κατηγορούμενοι  παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Αυτόφωρο

Διαβάστε ακόμηLight: Η προσαγωγή του τράπερ έγινε σύλληψη - Τι είπε στους αστυνομικούς για τα όπλα

Ο τράπερ Light συνελήφθη γιατί έπειτα από έλεγχο των αστυνομικών εντοπίστηκαν μικροποσότητες ναρκωτικών, ένα τσεκούρι, ένα μαχαίρι και φυσίγγια. Προτού, όμως, συλληφθεί και γίνει έλεγχος σε βάρος του, ο ίδιος είχε ανεβάσει στο Instagram ένα βίντεο που τον έδειχνε να κουβαλά τρία όπλα - ένα φέρεται να είχε το εθνόσημο της ΕΛ.ΑΣ. Ο ράπερ Light, μετά τον σάλο που προκάλεσε το βίντεο, το κατέβασε, ωστόσο οι αστυνομικοί τον προσήγαγαν για να διαπιστωθεί πού βρήκε τα όπλα. 

Ο ίδιος απάντησε ότι πρόκειται για ρέπλικες, τις οποίες θα χρησιμοποιούσε για τα γυρίσματα βίντεοκλιπ. Ωστόσο, ο Light στις επίμονες ερωτήσεις που του έκαναν οι αστυνομικοί, δεν απάντησε για το ποιοι του έδωσαν τα όπλα και ούτε μέχρι τώρα έχουν εντοπιστεί αυτά τα τρία όπλα, που ο τράπερ υποστηρίζει ότι είναι ρέπλικες. 

Ο Light, πάντως, συνελήφθη για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και του νόμου περί όπλων. Εκτός από τον ράπερ Light συνελήφθη και ο μάνατζέρ του. 

Πώς συνέλαβε τον τράπερ Light η ΕΛ.ΑΣ.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών εντόπισαν τον τράπερ Light και ένα ακόμη άτομο να επιβαίνουν σε όχημα στο Κολωνάκι και σε έλεγχο που τους έγινε, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με κάνναβη μεικτού βάρους 9 γραμμαρίων, 9 ναρκωτικά χάπια, 18.355 ευρώ και τρία κινητά τηλέφωνα. Επειτα έγινε έρευνα στα σπίτια τους, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν τσεκούρι, μαχαίρι, δύο σφαίρες και φάρος της ΕΛ.ΑΣ. Τόσο ο τράπερ Light όσο και ο μάνατζέρ του που ήταν μαζί του υποστήριξαν ότι τα όπλα που είχε επάνω του ο τραγουδιστής είναι ρέπλικες και δεν είναι αληθινά πιστόλια. 

Ο τράπερ Light ισχυρίστηκε ότι το τσεκούρι που βρέθηκε σπίτι του είναι για οικιακή χρήση και το μαχαίρι είναι διακοσμητικό. Ωστόσο, όσα ισχυρίστηκε δεν έπεισαν τον εισαγγελέα και τώρα ο τράπερ παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA