Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της απαγωγής γνωστού επιχειρηματία από το Ντράφι. Η ΕΛ.ΑΣ. έχει βάλει στο μικροσκόπιο τον τρόπο που έδρασαν οι κακοποιοί ενώ ταυτόχρονα βρίσκονται και σε πλήρη εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις για την καταβολή των λύτρων με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως οι απαγωγείς ζητούν ένα ποσό κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ την ώρα που γίνονται προσπάθειες για να πέσουν οι απαιτήσεις τους, τουλάχιστον στα μισά χρήματα.

Διαβάστε ακόμη: Πικέρμι: Οι απαγωγείς έστειλαν φωτογραφίες με τον επιχειρηματία δεμένο πισθάγκωνα - Ζητούν 1 εκατ. ευρώ λύτρα

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές φαίνεται πως οι δράστες είναι 4 ή 5 άτομα και έδρασαν σε δυο ομάδες με την μια να παρακολουθεί τον επιχειρηματία και τη δεύτερη να έχει αναλάβει το κομμάτι της αρπαγής. Σε ό,τι αφορά τα οχήματα που βρέθηκαν καμμένα κοντά στο Πικέρμι αυτά φαίνεται να έχουν κλαπεί καιρό τώρα. Ειδικά το ένα φαίνεται πως είχε κλαπεί το 2020 από το Παλαιό Φάληρο.

Την ώρα της απαγωγής του ο επιχειρηματίας μιλούσε στο κινητό με βιντεοκλήση με φιλικό του πρόσωπο που άκουσε τους δράστες να εγκλωβίζουν το θύμα τους και να τον επιβιβάζουν σε όχημα. Ο συνομιλητής του 40χρονου απαχθέντα έχει ήδη δώσει κατάθεση στην Ελληνική Αστυνομία και ήταν αυτός που ενημέρωσε τις Αρχές για το συμβάν.

Σημειώνεται ότι το 2020 ο επιχειρηματίας είχε δεχτεί πυρά από επίδοξους ληστές στο κατάστημά του.

Οι απαγωγείς ζήτησαν λύτρα και έστειλαν φωτογραφία

Οι απαγωγείς έστειλαν σειρά μηνυμάτων στον αδερφό του επιχειρηματία και έχουν ζητήσει λύτρα. Μάλιστα, έστειλαν και φωτογραφία του επιχειρηματία με δεμένα χέρια στον αδερφό του, σύμφωνα με πληροφορίες. Σύμφωνα με τον ALPHA, οι απαγωγείς έστειλαν το εξής μήνυμα στον αδερφό του επιχειρηματία: «μην πας στην αστυνομία θα πάθεις κακό». Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι απαγωγείς έχουν στείλει μηνύματα από διαφορετικούς αριθμούς. Οι αναλυτές της αστυνομίας εκτιμούν πως είναι καλό το γεγονός ότι οι απαγωγείς επικοινώνησαν σύντομα και αποτελεί «κλειδί» να πειστούν για την πραγματική οικονομική επιφάνεια του επιχειρηματία.

Ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση

«Αναφορικά με την υπόθεση του 40χρονου ημεδαπού, ο οποίος απήχθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης 29 Δεκεμβρίου 2021 από την περιοχή του Πικερμίου, παρακαλούμε να μην αναπαράγονται πληροφορίες που δεν προέρχονται επίσημα από την Ελληνική Αστυνομία, δεδομένου ότι αυτό που προέχει είναι η προστασία της ζωής του και της σωματικής του ακεραιότητας».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA