Μενού
  • Α-
  • Α+

Με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή προφυλακίστηκε ο 50χρονος γιος της 69χρονης γυναίκας που μεταφέρθηκε νεκρή στο Κέντρο Υγείας Χάρακα, το απόγευμα της περασμένης Τρίτης (28/12), από το σπίτι της στα Πραιτώρια του Ηρακλείου Κρήτης. Σε βάρος του 50χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για θανατηφόρα σκοπούμενη βαριά σωματική βλάβη, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και απειλή κατ' εξακολούθηση.

Διαβάστε ακόμη: Απαγωγή επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση: Στο μικροσκόπιο οι κινήσεις του 40χρονου και οι πυροβολισμοί το 2020

Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισής του, ο ίδιος στην απολογία του αρνήθηκε ότι είχε οποιαδήποτε εμπλοκή με το θανατηφόρο τραυματισμό της μητέρας του και πως παρά το γεγονός ότι υπήρχαν εντάσεις στη σχέση του με τη μητέρα του παλαιότερα, ο ίδιος μπαίνοντας στο σπίτι είδε την 69χρονη στο πάτωμα και επιχείρησε μαζί με τον πατέρα του να τη βοηθήσουν. Η 69χρονη είχε μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας με εμφανή τραύματα στο κεφάλι και το πρόσωπο.

Αναφορικά με το ιστορικό της υπόθεσης υπενθυμίζεται ότι το τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα το απόγευμα της περασμένης Τρίτης 28 Δεκεμβρίου, στα Πραιτώρια Ηρακλείου. Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται ότι έλαβε χώρα διαπληκτισμός μεταξύ μελών της οικογένειας. Ειδικότερα, φαίνεται ότι υπήρξε έντονο επεισόδιο μεταξύ του 50χρονου από τη μια πλευρά και των ηλικιωμένων γονέων του από την άλλη.

Οι πρώτες πληροφορίες της ιστοσελίδας neakriti ανέφεραν για χτύπημα που ο 50χρονος κατάφερε στην 69χρονη μητέρα του.

Όπως προέκυψε κατά την πορεία των ερευνών που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου, ο συλληφθείς φέρεται να αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής υγείας. Σύμφωνα με πληροφορίες, εξάλλου, δεν ήταν σπάνιες οι εντάσεις στην οικογένεια του κατηγορουμένου. Εξάλλου, όπως αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση που εξέδωσε για την υπόθεση η Αστυνομία, ο 50χρονος κατηγορείται για παραβάσεις που σχετίζονται με ενδοοικογενειακή βία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA