Μενού
  • Α-
  • Α+

Από τις έρευνες των αστυνομικών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκύπτει ότι η πιο πρόσφατη ανάρτηση βίντεο και φωτογραφιών σε διάφορες ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο φέρεται να έχει γίνει πριν από επτά μήνες, δηλαδή τον περασμένο Μάιο. Όπως προέκυψε, σύμφωνα με την Real news, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έχει αφήσει τα ηλεκτρονικά ίχνη στο Διαδίκτυο σε αναρτήσεις που φέρεται να έκανε ακόμη και σε ιστοσελίδες σε οίκους ανοχής.

Διαβάστε ακόμη: Απαγωγή Κυπαρίσση στο Ντράφι: Οι 5 επαφές των δραστών και η κρίσιμη κατάθεση της φίλης του

Τα νέα ευρήματα έρχονται σε αντίθεση με την υπερασπιστική γραμμή του Στάθη Παναγιωτόπουλου, βάσει της οποίας ο ίδιος φέρεται να είχε κατεβάσει όλα τα επίμαχα βίντεο με τις ανυποψίαστες πρώην συντρόφους του από το 2019. Η κατάρριψη αυτού του ισχυρισμού θα γίνει εφικτή μόλις ολοκληρωθούν οι έρευνες.

Επιπλέον έχουν εντοπιστεί εννέα νέες περιπτώσεις βίντεο και φωτογραφιών με προσωπικές στιγμές γυναικών που έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο. Αυτές οι εννέα αναρτήσεις, σύμφωνα με την εφημερίδα, συνοδεύονται από δύο συγκεκριμένα ηλεκτρονικά ψευδώνυμα, τα οποία ταιριάζουν απόλυτα με τα δύο προσωνύμια που χρησιμοποιούσε κατά το πρόσφατο παρελθόν ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Αν σε αυτές τις περιπτώσεις προστεθούν και οι τρεις καταγγελίες που έχουν πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης, τότε υπάρχουν συνολικά 12 πρώην σύντροφοι του Στάθη Παναγιωτόπουλου, των οποίων οι προσωπικές στιγμές κατέληξαν στο διαδίκτυο.

Ακόμη εξετάζεται και το ενδεχόμενο ο Στάθης Παναγιωτόπουλος να είχε χρηματικές απολαβές από αυτή την δραστηριότητα.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Μίλησε» ο υπολογιστής του

Στο μεταξύ, όπως φαίνεται ο υπολογιστής του Στάθη Παναγιωτόπουλου, έχει «μιλήσει» καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες του Star, στον υπολογιστή του βρέθηκαν βίντεο, τα οποία εξετάζουν οι αστυνομικοί. Ο υπολογιστής του Στάθη Παναγιωτόπουλου «άνοιξε». Οι Αρχές εντόπισαν ροζ βίντεο και αυτή τη στιγμή εξετάζονται καρέ καρέ.

Βίντεο είχε εντοπίσει στον υπολογιστή του και η πρώτη καταγγέλλουσα πριν χωρίσουν και φέρεται να είχε δει πάνω από 50 αρχεία. Όταν τον ρώτησε, μάλιστα, γιατί τα κρατά, εκείνος της απάντησε ότι είναι για το… αρχείο του. 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA