Μενού
  • Α-
  • Α+

Γρίφος είναι για την ΕΛ.ΑΣ. η δολοφονία του Γεωργιανού έξω από το σπίτι του στο Μοσχάτο. Ο 41χρονος Γεωργιανός δεν είχε απασχολήσει ποτέ τους αστυνομικούς, δεν εργαζόταν και ήταν εισοδηματίας. Οι αναλυτές της ΕΛ.ΑΣ., πάντως, περιμένουν τα αποτελέσματα από τη δακτυλοσκόπηση για να έχουν ξεκάθαρη εικόνα για το ποιος είναι πραγματικά. Επίσης, εστιάζουν τις έρευνές τους στο παρελθόν του Γεωργιανού, ο οποίος έπεσε νεκρός μπροστά στα μάτια της συζύγου του και της μόλις 5 ετών κόρης τους, στην είσοδο της πολυκατοικίας που μένουν στο Μοσχάτο.  

Διαβάστε ακόμη: Ιωάννινα: Το εύρημα του ιατροδικαστή που πρόδωσε την 55χρονη για τη δολοφονία του συντρόφου της

Οπως έγινε γνωστό, τον Γεωργιανό πλησίασε ένας άνδρας και τον πυροβόλησε τέσσερις φορές. Ο 41χρονος έφερε τραύματα στο κεφάλι από τις σφαίρες. Οι αστυνομικοί, εκτός από το παρελθόν του 41χρονου, περιμένουν και τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης για να δουν αν το όπλο που χρησιμοποίησε ο άγνωστος δράστης για τη δολοφονία είχε χρησιμοποιηθεί ξανά ή ήταν «καθαρό».

Τι είπε η σύντροφός του για τη δολοφονία στο Μοσχάτο 

Η γυναίκα τους είπε ότι το θύμα ήταν σύντροφός της και τα τελευταία χρόνια ζούσε στην Ελλάδα αλλά δεν εργαζόταν. Γι' αυτό και τώρα οι αστυνομικοί ψάχνουν να δουν πώς ζούσε οικονομικά το ζευγάρι, χωρίς να εργάζεται ο 41χρονος. Μάλιστα, θέλουν να καταλήξουν στο συμπέρασμα εάν η δολοφονία του οφείλεται σε προσωπικά κίνητρα ή άλλες διαφορές που προέρχονται από δραστηριότητές του και εκείνη δεν ήξερε. 

Η γυναίκα, αναφερόμενη στη στιγμή της δολοφονίας, είπε στους αστυνομικούς ότι επέστρεφαν στο σπίτι τους έπειτα από επίσκεψη σε φιλικό σπίτι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA