Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε τη δεύτερη ημέρα του 2022 στην Άρτα με θύμα έναν 33χρονο και έναν 16χρονο να δίνει μάχη για να κρατηθει στη ζωή. Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Κυριακής, όταν μια παρέα 8 ατόμων, όλοι συγγενείς, πήγαν να κυνηγήσουν αγριογούρουνα. Ξαφνικά ακούστηκε πυροβολισμός και ένας 33χρονος έπεσε νεκρός από τα χέρια του ανήλικου ανιψιού του, ο οποίος τον πέρασε για αγριογούρουνο.
Διαβάστε ακόμη: Μοσχάτο: Αυτός είναι ο 41χρονος Γεωργιανός που δολοφονήθηκε μπροστά σε σύζυγο, παιδί
Το παιδί δεν άντεξε αυτό που είχε κάνει, έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοπυροβόληθηκε. Τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο θώρακα και το λαιμό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Άρτας. Η κατάστασή του είναι κρίσιμη.
- Χαλκιδική: Νεκρός και ο πατέρας που τραυματίστηκε στο τροχαίο - Χάθηκε μία οικογένεια στην άσφαλτο
- Οικογένεια έμεινε σε Airbnb από τη «Λάμψη»: Η φωτογραφία τους κρεμόταν ήδη στον τοίχο
- Influencer βγάζει 0 ευρώ από το Instagram, αλλά θησαυρίζει από τα pdf με τις ασκήσεις του - Πενταψήφιο ποσό τον Ιούνιο
- Οι πιο επικίνδυνες πόλεις της Ευρώπης για το 2026
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.