Μενού
  • Α-
  • Α+

Το κύμα αντιδράσεων για τον Νόβακ Τζόκοβιτς και τα... τεχνάσματα ώστε να αγωνιστεί ανεμβολίαστος στην Αυστραλία ενώ αυτό απαγορεύεται από τους κανονισμούς της χώρας, έχει δημιουργήσει κύμα αντιδράσεων -θετικών και αρνητικών- σε όλο τον κόσμο. Από αυτό το «πανηγύρι» δεν θα μπορούσαν να λείπουν και Ελληνες αντιεμβολιαστές με τον Γρηγόρη Πετράκο να στέλνει το δικό του μήνυμα στον Σέρβο τενίστα.

Διαβάστε ακόμη: Νόβακ Τζόκοβιτς: Φανατικός αντιεμβολιαστής, πρωταθλητής στο τένις και τις φιλανθρωπίες

Ο τραγουδιστής που συνεχίζει να ακολουθεί το κίνημα των αντιεμβολιαστών και αρνητών στη χώρα μας αναφέρθηκε μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook στον τενίστα που βρίσκεται σε ξενοδοχείο καραντίνας στην Αυστραλία και εκκρεμεί η απέλασή του από τη χώρα.

«Παίρνοντας 20 grand slam και όντας 5 χρόνια no.1 στον κόσμο γίνεσαι θρύλος του τένις. Λέγοντας όχι στην υποδούλωση γίνεται σκέτο θρύλος #standfordjokovic» έγραψε χαρακτηριστικά με τον Τζόκοβιτς να αναδεικνύεται τις τελευταίες ημέρες σε ίνδαλμα για τους απανταχού αντιεμβολιαστές.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA