Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις που έκανε στο Πρωινό ο Κωνσταντίνος Τζούμας, ο ηθοποιός και ραδιοφωνικός παραγωγός, προσπάθησε να τα «μαζέψει» ξανά. Αρχικά, ο Κωνσταντίνος Τζούμας - με αφορμή το σεξιστικό σχόλιο του μητροπολίτη Κοζάνης, ο οποίος έφτασε στο σημείο να πει «δεν μπορείτε να κλείσετε τα στόματα εσείς οι γυναίκες; Πώς τις αντέχετε;» έφτασε στο σημείο να δηλώσει on camera ότι «πιστεύω ότι οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται σε ένα βαθμό στη φλυαρία των γυναικών. Μιλάνε ακατάπαυστα».

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Παπαγεωργίου από Σκοτεινή Θάλασσα: «Εχασα πολλά χρήματα από τα "όχι" στην τηλεόραση»

Ο Κωνσταντίνος Τζούμας, μετά τις έντονες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επεσήμανε ότι έκανε… «μαύρο χιούμορ» στην πρώτη δήλωσή του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ. Ο Κωνσταντίνος Τζούμας, μιλώντας στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, Open Weekend, προσπάθησε να τα «μαζέψει» για ακόμη μία φορά, λέγοντας σε έντονο ύφος: «Έχετε δει σε δουλειά μου όλα αυτά τα χρόνια να πω το παραμικρό ψεγάδι εναντίον των γυναικών; Όχι! Άρα, για πρώτη φορά στη ζωή μου αποφάσισα κι εγώ να είμαι το κακό παιδί που δεν θα σας κάνει τη χάρη να σας πει την παράμετρο που δεν ακούσατε. Είμαι εναντίον των γυναικοκτονιών, δεν χωράει καμία αμφιβολία. Από εκεί και πέρα, τα άλλα είναι αποτυχημένο χιούμορ. Κακό χιούμορ».

Ο Κωνσταντίνος Τζούμας συνέχισε, απαντώντας σε ερώτηση της Ελένης Τσολάκη για το αν κατάλαβε ότι θα προκαλούσε αντιδράσεις η δήλωσή του. «Πού να το καταλάβω; Δεν είμαι τόσο σοφός. Όχι! Είμαι ένας τιποτένιος καθημερινός άνθρωπος, όπως όλος ο κόσμος. Δεν συμφωνώ καθόλου, μα θέλει και ερώτημα; Πρέπει να είσαι εκτός εαυτού για να έχεις τέτοιες απόψεις. Άτοπο, άσχετο, αχαρακτήριστο πραγματικά. Είμαστε τρομακτικοί άνθρωποι, άλλα λέμε τη Δευτέρα και άλλα την Παρασκευή. Αυτά! Δεν έχω καμία σχέση με αυτό το πράγμα! Καλή χρονιά».

Οι δηλώσεις που είχε κάνει ο Κωνσταντίνος Τζούμας στο Πρωινό, που προκάλεσαν αντιδράσεις: 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA