Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Κωνσταντίνος Τζούμας με νέες δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως έκανε... χιούμορ όταν σχολίασε τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Κοζάνης για τη φλυαρία των γυναικών, αναφέροντας μάλιστα «Επιτέλους, έγινα Νο1 trend στο Twitter! Μία φορά αποφάσισα να γίνω το κακό παιδί». Ωστόσο, τόσο οι τελευταίες δηλώσεις του όσο και αυτές για τις οικογένειες των γυναικών που έχασαν τη ζωή τους από το χέρι του συζύγου ή του συντρόφου τους, όχι μόνο δεν μείωσαν τις αντιδράσεις, αλλά μάλλον τις αύξησαν.

Διαβάστε ακόμη: Κωνσταντίνος Τζούμας: «Σιγά τις οικογένειες που έχουν χάσει παιδιά»

Όλα ξεκίνησαν από τη δήλωση του ηθοποιού: «Έχει ένα δίκιο ο Μητροπολίτης Κοζάνης όσον αφορά τις φλύαρες γυναίκες. Μιλάνε πολύ σε σημείο που εκνευρίζεσαι. Πιστεύω ότι οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται σε ένα βαθμό στη φλυαρία των γυναικών. Μιλάνε ακατάπαυστα. Θα μου πει τώρα, δεν μπορεί να γενικεύεις. Είναι αφόρητο πάντως». 

Θέλoντας να ανασκευάσει απάντησε στις επικρίσεις: « Ίχνος χιούμορ δεν έχει μείνει πια; Εξυπακούεται ότι είμαι κατά των γυναικοκτονιών. Κάνω ραδιόφωνο τόσα χρόνια, μίλησα ποτέ εναντίον των γυναικών; Σαχλαμάρες!», είπε ο Κωνσταντίνος Τζούμας στο ΜEGA. Σύμφωνα με τον ίδιο οι δικοί του άνθρωποι κατάλαβαν ότι έκανε χιούμορ και συνέχισε: «Αποτυχημένο είναι το χιούμορ που δεν αρέσει στους πολλούς. Εγώ δεν λέω αυτά που θέλει να ακούει ο κόσμος, θα λέω αυτά που δεν θέλει να ακούσει».

Και συνέχισε: «Δεν πιστεύω στις οικογένειες, πιστεύω ότι στα βάθη του μυαλού τους λένε πολύ χειρότερα πράγματα από αυτά που είπα σε μία εκπομπή. Γεμάτοι ανημπόρια  κάθονται μπροστά στην τηλεόραση. Δεν έχουν τι να κάνουν και μεταδίδουν στα παιδιά τους αυτό το πράγμα», δήλωσε. Ο Κωνσταντίνος Τζούμας δεν θα χρησιμοποιούσε τη λέξη συγγνώμη: «Με έργα, όχι με λόγια, θα έδειχνα πως αυτό που λέω το εννοώ».

Νωρίτερα μιλώντας στο Open απαντώντας σε ερώτηση για το αν κατάλαβε ότι θα προκαλούσε αντιδράσεις η δήλωσή του. «Πού να το καταλάβω; Δεν είμαι τόσο σοφός. Όχι! Είμαι ένας τιποτένιος καθημερινός άνθρωπος, όπως όλος ο κόσμος. Δεν συμφωνώ καθόλου, μα θέλει και ερώτημα; Πρέπει να είσαι εκτός εαυτού για να έχεις τέτοιες απόψεις. Άτοπο, άσχετο, αχαρακτήριστο πραγματικά. Είμαστε τρομακτικοί άνθρωποι, άλλα λέμε τη Δευτέρα και άλλα την Παρασκευή. Αυτά! Δεν έχω καμία σχέση με αυτό το πράγμα! Καλή χρονιά».

Κωνσταντίνος Τζούμας: Επίθεση on air σε δημοσιογράφο

Παράλληλα όταν κλήθηκε να σχολιάσει όσα δήλωσε στον ΑΝΤ1 υπογράμμισε: «Όλο αυτό έγινε γιατί είχε αργήσει ο διευθυντής φωτογραφίας, είχε δουλειά στη Συγγρού. Δεύτερον, η αργία μητέρα πάσης κακίας. Τρίτον για πρώτη φορά στη ζωή μου αποφάσισα να το παίξω "κακό παιδί". Θα πω κόντρα πράγματα που δεν πιστεύω».

Τότε η Ηρώ Ράντου χαρακτήρισε κατάπτυστα τα όσα είπε, με τον ηθοποιό να της μιλάει υποτιμητικά, λέγοντας: «Σιγά που σε εξόργισε! Είναι παγκόσμια μάστιγα για ποιους; Για τους κανίβαλους; Δεν είμαι κανίβαλος. Έχω τρυφερότητα για τα παιδιά και τις γυναίκες. Άντε από εδώ πρωί πρωί, άντε φύγετε από εδώ ανόητη».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA