Μενού
  • Α-
  • Α+

Συνεχίζει να προκαλεί ο Κωνσταντίνος Τζούμας μετά τις δηλώσεις του για τις γυναικοκτονίες. Την ώρα που ο ίδιος υποστήριξε - πρώτα σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ - ότι έκανε «κακό χιούμορ» μετά τον σάλο που επικράτησε, ο Κωνσταντίνος Τζούμας μίλησε και στην εκπομπή του «Open Weekend», υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι είναι κατά των γυναικοκτονιών. 

Ομως, ο Κωνσταντίνος Τζούμας μίλησε και στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινοί Τύποι», ανεβάζοντας περισσότερο τους τόνους. «Όλο αυτό έγινε γιατί είχε αργήσει ο διευθυντής φωτογραφίας, είχε δουλειά στη Συγγρού. Δεύτερον, η αργία μητέρα πάσης κακίας. Τρίτον για πρώτη φορά στη ζωή μου αποφάσισα να το παίξω “κακό παιδί”. Θα πω κόντρα πράγματα που δεν πιστεύω», ανέφερε αρχικά ο Κωνσταντίνος Τζούμας, όμως στη συνέχεια αποκάλεσε «ανόητη» δημοσιογράφο που χαρακτήρισε «κατάπτυστα» όσα είχε πει σε πρώτη φάση. «Σιγά που σε εξόργισε! Είναι παγκόσμια μάστιγα για ποιους; Για τους κανιβάλους; Δεν είμαι κανίβαλος. Έχω τρυφερότητα για τα παιδιά και τις γυναίκες. Άντε από εδώ πρωί πρωί, άντε φύγετε από εδώ ανόητη» είπε ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια ο Νίκος Ρογκάκος τον ρώτησε: «Δεν πρέπει να πείτε μία “συγγνώμη” στις οικογένειες που έχουν υποστεί αυτή τη βάσανο;», για να λάβει την εξής απάντηση από τον Κωνσταντίνο Τζούμα: «Ποιες οικογένειες; Άντε πρωί πρωί από εδώ πέρα! Σιγά τις οικογένειες! Τις οικογένειες που έχουν χάσει παιδιά… Που βλέπουν τηλεόραση από το πρωί ως το βράδυ».

Τζούμας: «Είμαι εναντίον των γυναικοκτονιών, τα άλλα είναι αποτυχημένο χιούμορ»

Ο Κωνσταντίνος Τζούμας, μετά τις έντονες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επεσήμανε ότι έκανε… «μαύρο χιούμορ» στην πρώτη δήλωσή του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ. Ο Κωνσταντίνος Τζούμας, μιλώντας στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, Open Weekend, προσπάθησε να τα «μαζέψει» για ακόμη μία φορά, λέγοντας σε έντονο ύφος: «Έχετε δει σε δουλειά μου όλα αυτά τα χρόνια να πω το παραμικρό ψεγάδι εναντίον των γυναικών; Όχι! Άρα, για πρώτη φορά στη ζωή μου αποφάσισα κι εγώ να είμαι το κακό παιδί που δεν θα σας κάνει τη χάρη να σας πει την παράμετρο που δεν ακούσατε. Είμαι εναντίον των γυναικοκτονιών, δεν χωράει καμία αμφιβολία. Από εκεί και πέρα, τα άλλα είναι αποτυχημένο χιούμορ. Κακό χιούμορ».

Ο Κωνσταντίνος Τζούμας συνέχισε, απαντώντας σε ερώτηση της Ελένης Τσολάκη για το αν κατάλαβε ότι θα προκαλούσε αντιδράσεις η δήλωσή του. «Πού να το καταλάβω; Δεν είμαι τόσο σοφός. Όχι! Είμαι ένας τιποτένιος καθημερινός άνθρωπος, όπως όλος ο κόσμος. Δεν συμφωνώ καθόλου, μα θέλει και ερώτημα; Πρέπει να είσαι εκτός εαυτού για να έχεις τέτοιες απόψεις. Άτοπο, άσχετο, αχαρακτήριστο πραγματικά. Είμαστε τρομακτικοί άνθρωποι, άλλα λέμε τη Δευτέρα και άλλα την Παρασκευή. Αυτά! Δεν έχω καμία σχέση με αυτό το πράγμα! Καλή χρονιά».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA