Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι εικόνες και τα όσα έγιναν λίγα δευτερόλεπτα μετά τη σύγκρουση της μοιραίας Ferrari στη Βούλα που στοίχισαν τη ζωή στον Τζώρτζη Μονογιό και οδήγησαν στο νοσοκομείο τη σύζυγό του που βρισκόταν στο διπλανό κάθισμα, συγκλονίζουν. Το υπερπολυτελές αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες λίγη ώρα αφότου ο οδηγός του καθόταν για πρώτη φορά μπροστά στο τιμόνι του!

Διαβάστε ακόμη: Τζώρτζης Μονογυιός: Το τελευταίο τηλεφώνημα, η προσπέραση «σεισμός» κι ο ελιγμός για να αποφύγει πεζό

Ένα νέο βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media καταγράφει την προσπάθεια απεγκλωβισμού της συνοδηγού πριν ολόκληρο το αυτοκίνητο παραδοθεί στις φλόγες. Όπως ανέφεραν μάρτυρες του δυστυχήματος κατάφεραν να βγάλουν και τους δύο από το αυτοκίνητο με τον οδηγό όμως να μην έχει τις αισθήσεις του.

Μάλιστα στο βίντεο που κυκλοφορεί ακούγεται ξεκάθαρα ένα από τα πρόσωπα που επιχειρεί να απεγκλωβίσει οδηγό και συνοδηγό να φωνάζει σπαρακτικά «Αδερφέ μου» και βρισκόταν συνεχώς πάνω από το σώμα του οδηγού.

Τι είδαν οι αυτόπτες μάρτυρες του δυστυχήματος

Σύμφωνα με όσους ήταν παρόντες στο συμβάν, η πρώτη εκτίμηση είναι πως δεν εμπλέκεται άλλο αυτοκίνητο. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι δεν άκουσαν θόρυβο. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ υπάρχουν κι άλλες πληροφορίες για μάρτυρες που ανέφεραν ότι η Ferrari πέρασε δίπλα τους με τέτοια ταχύτητα που ένιωσαν σαν να γίνονταν σεισμός. Αυτήκοος μάρτυρας περιέγραψε το σοκαριστικό τροχαίο μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega. Πρόκειται για κάτοικο της περιοχής, που βγήκε στο μπαλκόνι του και είδε καπνό κι αμέσως κατάλαβε ότι κάτι κακό είχε συμβεί.

«Βγήκα κι αντίκρυσα αυτό το πράγμα, να καίγεται ένα αυτοκίνητο στη νησίδα της παραλιακής. Δεν άκουσα θόρυβο μεγάλο, εγώ βγήκα κατά τύχη στο μπαλκόνι. Υπήρχαν δύο σώματα, μία σορός και μίας κοπέλας που ήταν εν ζωή. Τους είχαν τραβήξει έξω στο γρασίδι στη νησίδα», είπε ο αυτόπτης μάρτυρας.

Στη συνέχεια μίλησε με έναν οδηγό ταξί, που είδε με τα μάτια του το δυστύχημα. «Είδε το αυτοκίνητο να χάνει τον έλεγχο. Δεν κατάλαβε γιατί... Κάποιος έτρεξε γρήγορα και έβγαλε τους επιβάτες κι αμέσως μετά το αυτοκίνητο πήρε φωτιά. Εμαθα ότι ο οδηγός μόλις είχε παραλάβει το αυτοκίνητο» κατέληξε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA