Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου έχασε τη σύζυγό του και τον γιο του στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας όταν έπεσε πάνω στο ΙΧ η Porsche που οδηγούσε ο γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo, Γιώργος Βακάκης. Το τροχαίο με την Ferrari που οδηγούσε ο Τζώρτζης Μονογυιός φαίνεται πως του ξύπνησε άσχημες μνήμες. 

Διαβάστε ακόμη: Τζώρτζης Μονογυιός: Στη Μύκονο η κηδεία - Το χειρουργείο της γυναίκας του αναβλήθηκε

Σε ανάρτησή του στο Facebook, με αφορμή το θανατηφόρο τροχαίο στη Βούλα ο Υπάτιος Πατμάνογλου συμβούλεψε να «προσέχουμε τα πάθη μας». Ολόκληρη η ανάρτησή του στο Facebook: 

«Όλοι έχουμε τα πάθη μας άλλος με το αυτοκίνητό άλλος με γυμναστήριο άλλος με κυνήγι άλλος με τις μηχανές …δεν είναι κακό να παθιαζόμαστε κακό είναι να μην μπορούμε να ελέγχουμε το πάθος μας ,μπαίνω στην θέση του παιδιού το ποσό χαρούμενος θα ήταν χθες που καβαλούσε την Ferrari και τι πόνο και θλίψη έφερε μετά από λίγο στη οικογένεια του ,τώρα ίσως βρίσκεται σε ένα θάλαμο ψυγείου και οι δικοί του ανήμποροι να το διαχειριστούν…..αδέρφια προσοχή στα πάθη μας ….καλό παράδεισο στην ψυχή του Παλικαριού ο θεός να αναπαύσει την ψυχή του και εύχομαι από καρδιάς η Παναγία μας να είναι κάθε λεπτό στο πλευρό της οικογένειας του».

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fipatios.patmanoglou%2Fposts%2F10227779308003151&show_text=true&width=500

Υπενθυμίζεται πως τον Φεβρουάριο του 2017 ο Γιώργος Βακάκης έχασε τον έλεγχο της Porche του η οποία με τεράστια ταχύτητα εμβόλισε το σταθμευμένο αυτοκίνητο της οικογένειας, προκαλώντας το θάνατο της συζύγου και του παιδιού του Υπάτιου Πατμάνογλου. Τα αυτοκίνητα τυλίχτηκαν στις φλόγες ενώ νεκροί ήταν ο Γιώργος Βακάκης και ο συνοδηγός φίλος του.

Ο επιχειρηματίας, Τζώρτζης Μονογυιός και αδερφός της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας,Κατερίνας Μονογυιού σκοτώθηκε όταν έχασε τον έλεγχο της Ferrari στην λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή στη Βούλα. Η σύζυγός του, Αθηνά, η οποία ήταν μαζί του στη Ferrari γλίτωσε αλλά έχει σοβαρά τραύματα, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή της. Ο Τζώρτζης Μονογυιός, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οδηγούσε για πρώτη φορά τη Ferrari 488 Pista. Όπως λέει και το όνομά της, αποτελεί την ταχύτερη εκδοχή της 488, με στόχο την απόλυτη οδηγική εμπειρία ανάλογη αυτής ενός αγωνιστικού σε μια πίστα. Ενδεικτικά ο biturbo V8 κινητήρας των 3,9 λίτρων αποδίδει 721 ίππους, με το 0-100 km/h να έρχεται σε μόλις 2,8 δευτερόλεπτα και την τελική ταχύτητα να είναι στα 340 χλμ. την ώρα. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA