Μενού
  • Α-
  • Α+

Η γυναίκα μετά τον άγριο ξυλοδαρμό από τον 46χρονο άντρα της στην Αργυρούπολη, νοσηλεύεται σε ΜΕΘ στο νοσοκομείο του Ευαγγελισμού, σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς χρειάζεται αίμα. Ο ιατροδικαστής, σύμφωνα με πληροφορίες του OPEN, εντόπισε σημάδια στο σώμα της άτυχης γυναίκας, που μαρτυρούν ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που ξυλοκοπήθηκε την περασμένη Παρασκευή και ότι το θύμα είχε υποστεί και άλλον βαρύ ξυλοδαρμό μερικές μέρες πριν.

Διαβάστε ακόμη: Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Η Γεωργία Μπίκα έδειξε τις μελανιές και τους μώλωπες στα πόδια της

«Το πιο σοκαριστικό είναι ότι ο ιατροδικαστής εντόπισε στο σώμα της 40χρονης γυναίκας, σημάδια από ξυλοδαρμό, που είχαν προηγηθεί του γεγονότος της Παρασκευής, που την έστειλαν στην εντατική του νοσοκομείου Ευαγγελισμού, όπου νοσηλεύεται και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Ο ξυλοδαρμός αυτός σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, σημειώθηκε λίγες ημέρες πριν», ανέφερε η δημοσιογράφος. 

Τι αναφέρει η ιατροδικαστική έκθεση για τον ξυλοδαρμό της 40χρονης από την Αργυρούπολη:

  • Βαριές κακώσεις στο κεφάλι και στο θώρακα
  • Σπασμένα πλευρά
  • Τα χτυπήματα πραγματοποιήθηκαν με τα χέρια του 46χρονου και πολλές φορές την χτυπούσε σε επίπεδη επιφάνεια (δάπεδο ή τοίχος)
  • Τα τραύματα είναι εξόχως σοβαρά
  • Η δημοσιογράφος στη συνέχεια τόνισε: «Οι γιατροί για να σώσουν την 40χρονη αναγκάστηκαν να προβούν σε αποσυμπιεστική κρανιοτομία, ενώ παράλληλα τα χτυπήματα πραγματοποιήθηκαν με θλόντα όργανο, δηλαδή με τα χέρια του».

«Αύριο απολογείται ο 46χρονος στον ανακριτή. Η ιατροδικαστική έκθεση βρίσκεται στα χέρια του ανακριτή, με τα σοκαριστικά ευρήματα από τον ξυλοδαρμό της 40χρονης γυναίκας», κατέληξε η δημοσιογράφος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.