Μενού
  • Α-
  • Α+

Η φωτιά από την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης στην αρχή της Λ. Συγγρού τέθηκε υπό μερικό έλεγχο, ωστόσο δύο άνθρωποι έχουν τραυματιστεί. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά πρόκειται για μία γυναίκα και έναν άνδρα, με τον δεύτερο 78 ετών να είναι πιο σοβαρά ενώ έχει διακομιστεί στο «Λαϊκό» με εγκαύματα σε άνω και κάτω άκρα και εισήχθη επειγόντως στο χειρουργείο.

Διαβάστε ακόμη: Ισχυρή έκρηξη στην αρχή της Λεωφόρου Συγγρού - Καταστράφηκε το κτήριο, τεράστιες υλικές ζημιές σε όλη την περιοχή

Σύμφωνα με την πυροσβεστική δεν υπήρχε κάποιος μέσα στην πολυκατοικία, που είχε συγκρότημα γραφείων, ωστόσο η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή που δημιούργησε τεράστιες ζημιές και στα παρακείμενα κτήρια ενώ έγινε αισθητή αρκετά χιλιόμετρα μακριά. Ο εγκαυματίας φέρεται να μένει σε σπίτι δίπλα στην πολυκατοικία που καταστράφηκε ολοσχερώς.

«Τραντάχτηκε το κτίριο που μένουμε από την έκρηξη. Βγήκα στο παράθυρο και είδα καπνούς από την πλευρά της Συγγρού. Όπως είδα στην τηλεόραση έχουν πάρει φωτιά και διπλανά κτίρια. Η Πυροσβεστική ήρθε πολύ γρήγορα. Τώρα φαίνεται πως έχει πέσει ο καπνός. Η έκρηξη ήταν πολύ ισχυρή», σημείωσε μιλώντας στην Κοινωνία Ώρα MEGA πολίτης που μένει σε κοντινή απόσταση.

https://twitter.com/sokolata_sketi/status/1486209666619215880?ref_src=twsrc^tfwhttps://twitter.com/dimvaf2014/status/1486220513752100864?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA