ΚΟΙΝΩΝΙΑ
26/01/2022 11:10

Χαλάνδρι: Πάνω από 30 ώρες χωρίς ρεύμα - Εβγαλαν τα τρόφιμα στο χιόνι

Στο Κάτω Χαλάνδρι, δίπλα ακριβώς από τη Μεσογείων υπάρχουν γειτονιές που έχουν μείνει χωρίς ρεύμα για περισσότερες από 30 ώρες - Βγάζουν τα τρόφιμα στο χιόνι ώστε να μην χαλάσουν

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Χαλάνδρι: Πάνω από 30 ώρες χωρίς ρεύμα - Εβγαλαν τα τρόφιμα στο χιόνι
(πηγή: FB/Κάτοικοι Κάτω Χαλανδρίου)
Ανάγνωση:

Τραγική είναι η κατάσταση στο Κάτω Χαλάνδρι καθώς υπάρχουν γειτονιές που είναι για περισσότερες από 30 ώρες δίχως ρεύμα. Κάτοικοι καταγγέλλουν πως δεν μπορούν να επικοινωνήσουν με τον ΔΕΔΔΗΕ και όταν αυτό συμβεί μετά από πολύ ώρα τότε δεν έχουν απάντηση για το πότε θα διορθωθεί το πρόβλημα.

Διαβάστε ακόμη: ΔΕΔΔΗΕ: Προβλήματα στην Ανατολική Αττική - Αποκαταστάθηκε το ρεύμα στις περισσότερες περιοχές

Σημειώνεται πως οι περιοχές που είναι χωρίς ρεύμα για μία ακόμη ημέρα, βρίσκεται ακριβώς δίπλα στη Μεσογείων ενώ είναι πολλοί οι δρόμοι που είναι χωρίς φωτισμό. Η ευθύνη είναι του ΔΕΔΔΗΕ καθώς τα δικά του συνεργεία θα πρέπει να διορθώσουν τις ζημιές, ωστόσο σε πολλές περιπτώσεις δεν μπορούν να προσεγγίσουν καθώς οι μικρότεροι δρόμοι είναι ακόμα δύσβατοι.

Είναι άλλωστε χαρακτηριστικές οι εικόνες που δημοσιεύουν κάτοικοι, που έχουν βγάλει τα τρόφιμά τους στο χιόνι για να διατηρηθούν καθώς οι ηλεκτρικές συσκευές δεν λειτουργούν. Και βέβαια τα περισσότερα σπίτια δεν έχουν ούτε θέρμανση καθώς αν κάποιος δεν διαθέτει ξυλόσομπα η τζάκι, δεν μπορεί να ζεσταθεί. Η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι από τη σελίδα στο FB "Κάτοικοι Κάτω Χαλανδρίου", και ανάμεσά του βρίσκεται και παιδικό γάλα.

Πηγή: FB/Κάτοικοι Κάτω Χαλανδρίου


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΡΕΥΜΑ ΧΙΟΝΙ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΕΛΠΙΣ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ