ΚΟΙΝΩΝΙΑ
27/01/2022 19:06

Αττική Οδός: Είχε 19 ακίνητα εκχιονιστικά μηχανήματα αλλά κάποια δεν είχαν καύσιμα

Οι υπεύθυνοι της Πολιτικής Προστασίας έφεραν καύσιμα ώστε να τα κινητοποιήσουν αλλά ήδη τα εκχιονιστικά μηχανήματα είχαν εγκλωβιστεί και δεν μπορούσαν να κάνουν οποιαδήποτε κίνηση. Τελικά έφεραν 4 ή 5 άλλα εκχιονιστικά μηχανήματα αρκετά αργότερα από Μαλακάσα

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Αττική Οδός: Είχε 19 ακίνητα εκχιονιστικά μηχανήματα αλλά κάποια δεν είχαν καύσιμα
Πηγή: Eurokinissi
Ανάγνωση:

Η Αττική Οδός είχε ενημερώσει την Πολιτική Προστασία ότι διαθέτει 19 εκχιονιστικά μηχανήματα σε 6 κρίσιμα σημεία, ωστόσο φαίνεται πως ελάχιστα από αυτά δεν μπόρεσε να χρησιμοποιήσει για τον απεγκλωβισμό των οδηγών που βρίσκονταν για ώρες ακινητοποιημένοι στον αυτοκινητοδρόμο εν μέσω του χιονιά και της κακοκαιρίας Ελπίς.

Διαβάστε ακόμη: Αττική Οδός: «Αγκάθια» στον τρόπο καταβολής των 2.000 ευρώ - Γρίφος η διαδικασία για την εταιρεία

Όπως αποκαλύπτει το Mega και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ένα από αυτά τα κρίσιμα σημεία ήταν στην έξοδο της δυτικής περιφερειακής Υμηττού αλλά όπως προκύπτει από έγγραφο της Πολιτικής Προστασίας, όταν ζητήθηκε να ενεργοποιηθούν τα 3 εκχιονιστικά από το συγκεκριμένο σημείο, διαπιστώθηκε από υπεύθυνους της Πολιτικής Προστασίας ότι κανένα από αυτά τα τρία αυτοκίνητα δεν είχε καύσιμα.

Video Loading...

Οι υπεύθυνοι της Πολιτικής Προστασίας έφεραν καύσιμα ώστε να τα κινητοποιήσουν αλλά ήδη τα εκχιονιστικά μηχανήματα είχαν εγκλωβιστεί και δεν μπορούσαν να κάνουν οποιαδήποτε κίνηση. Τελικά έφεραν 4 ή 5 άλλα εκχιονιστικά μηχανήματα αρκετά αργότερα από Μαλακάσα.

Σύμφωνα με το Mega, αυτά τα 19 για τα οποία είχε ενημερώσει η Αττική Οδός ότι ήταν διαθέσιμα, εκφράζονται αμφιβολίες για το ποια ήταν η δυνατότητα ενεργοποιήσής του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΕΛΠΙΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙΡΟΣ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ