Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι έφοδοι των ανδρών της ΕΛΑΣ σε συνδέσμους επεκτείνεται και στην Αθήνα, καθώς ομάδα της Ασφάλειας Αττικής πραγματοποίησαν έλεγχο σε χώρο στην Ομόνοια, που στεγάζει οπαδούς ομάδας της Θεσσαλονίκης, ενώ αναμένεται να συνεχιστεί και σε άλλους συνδέσμους, όλων των μεγάλων ομάδων τόσο της Αθήνας όσο και της Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε ακόμη: Ραγδαίες εξελίξεις στη δολοφονία του Αλκη - Βρέθηκε δεύτερο μαχαίρι με κηλίδες αίματος στον τόπο του εγκλήματος

Η ευρεία επιχείρηση της Αστυνομίας μετά από τη δολοφονία του Αλκη Καμπανού στην περιοχή Χαριλάου, βρίσκεται σε εξέλιξη με τις έρευνες πλέον να έχουν επεκταθεί σε συνδέσμους ομάδων στην Αθήνα. Ήδη οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο σε χώρο οπαδών του ΠΑΟΚ που στεγάζεται στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην οδό Μενάνδρου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από πηγές της ΕΛΑΣ, έως αυτή την ώρα, τουλάχιστον, δεν έχουν γίνει προσαγωγές.

Σύμφωνα με πληροφορίες έγινε έφοδος και στο Ιλιον στην οδο Νέστορος όπου και στεγάζεται σύνδεσμος οπαδών του Ολυμπιακού. Αναμένεται να ακολουθήσουν άμεσα και σύνδεσμοι τόσο της ΑΕΚ όσο και του Παναθηναϊκού. Ακολούθως οι Αρχές πραγματοποίησαν έρευνες σε club του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι και της ΑΕΚ στους Αγίους Αναργύρους.

Οπως αναφέρουν οι Αρχές μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν προσαγωγές ή συλλήψεις.

Σημειώνεται πως από τον έλεγχο της Αστυνομίας σε παράνομο σύνδεσμο στη Θεσσαλονίκη, βρέθηκαν τα ίχνη του 23χρονου Αλβανού που φέρεται να είναι ο δολοφόνος του 19χρονου Αλκη. Παράλληλα, ο ίδιος καταδικάστηκε για τα όσα βρέθηκαν μέσα στον σύνδεσμο, όπου μεταξύ άλλων εντοπίστηκαν μαχαίρα, φτυάρια, καπνογόνα, σφυριά και άλλα αντικείμενα που μπορούν να προκαλέσουν σοβαρούς τραυματισμούς.

Επίσης τις προηγούμενες ημέρες πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη έρευνα σε εννέα διαφορετικούς συνδέσμους απ' όπου προέκυψαν δύο προσαγωγές υπευθύνων καθώς κι εκεί βρέθηκαν «πολεμοφόδια».

Θεοδωρικάκος: «Ζήτημα τιμής για την ΕΛ.ΑΣ.»

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, εξάλλου σε πρόσφατη συνέντευξή του, διαβεβαίωσε πως όλοι οι υπεύθυνοι θα εντοπιστούν και θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη. «Ήταν και είναι ζήτημα τιμής για την Ελληνική Αστυνομία να ολοκληρώσει την έρευνα» είπε ο υπουργός. «Η εικόνα που έχω είναι πως υπάρχουν πολύ σημαντικά στοιχεία. Θα βρεθούν όλοι οι ένοχοι και θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη» δεσμεύτηκε.

«Οφείλουμε μια υπόθεση που για δεκαετίες είναι μια υπόθεση βίας και ανομίας, ο οπαδικός χουλιγκανισμός, να βάλουμε ένα τέλος. Δεν μπορεί να αισθάνεται κανείς καμία απειλή συμμετέχοντας σε δραστηριότητες όπως ένας αγώνας ποδοσφαίρου ή μπάσκετ» είπε στον ΑΝΤ1. «Είναι θέμα πολιτισμού και ανθρωπιάς για την ελληνική Πολιτεία και την κοινωνία να μπει τέλος σε αυτόν τον χουλιγκανισμό. Πρέπει να πάρουμε πρωτοβουλίες. Κανένα πολιτικό κόστος δεν μπορεί να σκέφτεται κανείς όταν μιλάμε για θάνατο και μάλιστα θάνατο νέων παιδιών. Θα κάνουμε ότι πρέπει να κάνουμε, αλλά θα χρειαστούμε σε αυτό την βοήθεια των ΠΑΕ και των ΚΑΕ, αλλά και των πολιτών. Σύντομα θα δείτε κινήσεις σε αυτό το θέμα», κατέληξε ο κ. Θεοδωρικάκος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA