Μενού
  • Α-
  • Α+

«Ζώο» χαρακτήρισε τον 23χρονο που κατηγορείται για τη δολοφονία του 19χρονου Αλκη Καμπανού ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης. «Είναι ντροπή που αυτός ο δολοφόνος αυτοχαρακτηρίζεται ως οπαδός του ΠΑΟΚ», τόνισε ο κ. Γκαγκάτσης, σύμφωνα με το thestival.gr, και χαρακτήρισε «ζώο», τον 23χρονο μετά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των εκπροσώπων των ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Άρη και Ηρακλή, που κλήθηκαν να συνδράμουν στην προσπάθεια διαλεύκανσης της υπόθεσης δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπανού.

Διαβάστε ακόμη: Δολοφονία 19χρονου Αλκη Καμπανού: Βρέθηκε δεύτερο μαχαίρι με αίμα

Επιπλέον, ο διευθύνων σύμβουλος και αντιπρόεδρος του Δικεφάλου εξήγησε ότι στη σύσκεψη συμφωνήθηκε να υπάρχει μεγαλύτερη ηρεμία μεταξύ των ΠΑΕ ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει και τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Άλκη Καμπανού.

Αναφορικά με τα σενάρια πως ο δικηγόρος των φερόμενων ως εμπλεκομένων στη δολοφονία του 19χρονου, έχει σχέση με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Μάκης Γκαγκάτσης τα διέψευσε κατηγορηματικά λέγοντας πως «δεν έχει καμία σχέση κανένας από τον ΠΑΟΚ. Δεν χρειάζεται καν να απαντήσω σε αυτό το ερώτημα».

Για το επερχόμενο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ, δεδομένου του τεταμένου κλίματος, ο κ. Γκαγκάτσης σημείωσε ότι «θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν να εξομαλυνθεί η κατάσταση αλλά δεν μπορούμε μόνοι μας σαν ΠΑΕ. Αυτά τα περιστατικά γίνονται στους δρόμους, δεν γίνεται οι ΠΑΕ να γίνουν αστυνομίες να βγαίνουν στους δρόμους».

Και, σύμφωνα με το δημοσίευμα, θα γίνει πραγματικότητα η επιθυμία του πατέρα του 19χρονου Άλκη που έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της Τρίτης από επίθεση χούλιγκαν, καθώς ΠΑΟΚ και Άρης συμφώνησαν να γίνει φιλικό ανάμεσά τους σύμφωνα με τον διευθύνων σύμβουλο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκη Γκαγκάτση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA