Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενα βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα δείχνει την αγριότητα με την οποία εξελίχθηκε το ένα από τα δύο -άμεσα συνδεδεμένα μεταξύ τους- περιστατικά οπαδικής βίας στη Χαλκίδα. Στο βίντεο φαίνονται δύο άτομα να βγάζουν με τη βία ένα άλλο πρόσωπο, μέσα από το αυτοκίνητό του και να το χτυπούν με βία ακόμη και με ένα σφυρί.

Διαβάστε ακόμη: Χαλκίδα: Ταυτοποιήθηκαν τρεις ακόμη οπαδοί για την επίθεση με σφυρί σε πατέρα

Στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου καθόταν η τρομοκρατημένη ανήλικη κόρη του θύματος, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας που ερευνούν την υπόθεση, φέρεται να διαπίστωσαν ότι το θύμα, μία ημέρα πριν από την επίθεση εναντίον του, ο 40χρονος με δύο ακόμη συνεργούς του είχαν τραυματίσει με μαχαίρι 28χρονο οπαδό μπροστά στα μάτια της φίλης του.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 31 Ιανουαρίου. Οι δράστες προσέγγισαν τον οδηγό σταθμευμένου αυτοκίνητου, έξω από γυμναστήριο στην Χαλκίδα. Άνοιξαν την πόρτα, και μπροστά στα μάτια της ανήλικης κόρης του που καθόταν στα πίσω καθίσματα, άρχισαν να χτυπούν τον 40χρονο οπαδό με σφυρί στο κεφάλι.

Για τις δύο επιθέσεις οπαδικής βίας, η Ασφάλεια συνέλαβε τόσο τον 40χρονο οπαδό όσο και τους τέσσερις άλλους οπαδούς. Σε έρευνες που έγιναν στα σπίτια των συλληφθέντων σε Χαλκίδα και Ωρωπό, βρέθηκαν μαχαίρια, ρόπαλα, τσεκούρι, σπαθί, πιστόλι στυλό, βεγγαλικά, και πολλά λάφυρα που είχαν κλέψει από οπαδούς αντίπαλων ομάδων.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA