Μενού
  • Α-
  • Α+

Συνεχίζονται οι έρευνες για την υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», μέχρι αυτή τη στιγμή στις τοξικολογικές εξετάσεις της 9χρονης Τζωρτζίνας (πέθανε τον Ιανουάριο) δεν φαίνεται να έχει εντοπιστεί καμία ύποπτη ουσία

Σύμφωνα με τον Γιώργο Σόμπολο, που επικαλείται αστυνομικές πηγές, σε αυτό το στάδιο δεν φαίνεται να έχει βρεθεί τίποτα το περίεργο παρά μόνο φαρμακευτικές ουσίες που προέρχονται από την αγωγή που λάμβανε η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο ενώ οι ουσίες αυτές έχουν δοθεί σε ποσότητα τέτοια, που δεν προκαλεί κάποια ανησυχία στους ειδικούς.

Διαβάστε ακόμη: Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Απορώ πώς δεν έχει αυτοκτονήσει από τύψεις» - Τι έγραφε η Ρούλα Πισπιρίγκου

Σύμφωνα με την εκπομπή, ο έλεγχος είναι διευρυμένος και το βιολογικό υλικό ελέγχεται για πλήθος ουσιών. Ωστόσο, ακόμη σύμφωνα με τις ίδιες πηγές το υλικό δεν έχει αποσταλεί προς έλεγχο στην Ελβετία.

Ξεκίνησαν οι καταθέσεις για τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα

Στο μεταξύ, ξεκίνησαν οι καταθέσεις των γιατρών που έχουν εξετάσει τα παιδιά στην Πάτρα ενώ αναμένονται να ακολουθήσουν οι ιατροδικαστές. Σύμφωνα με την εκπομπή, οι γιατροί που θα καταθέσουν στο πλαίσιο της έρευνας του Τμήματος Ανθρωποκτονιών είναι από τρία νοσοκομεία ενώ οι μάρτυρες στο σύνολό τους είναι πολλοί και η έρευνα έχει ακόμη πολύ δρόμο, μέχρι να διαλευκανθεί πώς τελικά πέθαναν τα τρία παιδιά στην Πάτρα

Πάντως, οι γονείς ζητούν διαλεύκανση των θανάτων των παιδιών τους με την αδερφή της μητέρας τους να δηλώνει το προηγούμενο διάστημα ότι «θα έβαζα το χέρι μου στη φωτιά για την αδερφή μου».  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA