ΚΟΙΝΩΝΙΑ
08/03/2022 14:17

Light κατά Lamanif: Απειλούσε ότι θα με μαχαιρώσει - Στη Δικαιοσύνη για το ροζ βίντεο

Ο Light χαρακτηρίζει ως «παντελώς αβάσιμες» τις κατηγορίες σε βάρος του για την παραβίαση προσωπικών δεδομένων και απορρήτου, σημειώνοντας πως ποτέ δεν θα έκανε κάτι τέτοιο. «Αγνοώ με ποια συλλογιστική και με ποια στοιχεία οδηγήθηκε στην πεποίθηση ότι εγώ ήμουν αυτός που διέρρευσε το βίντεο», φέρεται να υποστήριξε

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Light κατά Lamanif: Απειλούσε ότι θα με μαχαιρώσει - Στη Δικαιοσύνη για το ροζ βίντεο
Lamanif και Light / Πηγή: Youtube, Instagram
Ανάγνωση:

Η κόντρα Light και Lamanif έχει οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη, μετά τη διαρροή ροζ βίντεο που δείχνει τον νεαρό τράπερ με την 30χρονη, με την οποία διατηρούσε σχέση. Ο Light ισχυρίζεται πως ο Lamanif ήταν αυτός που τον απειλούσε και υποστηρίζει πως η 30χρονη έστειλε το βίντεο με τις προσωπικές τους στιγμές. Η 30χρονη, από την άλλη, τα... ρίχνει στον Light, λέγοντας ότι ήταν εκείνος που διέρρευσε το βίντεό της με τον Lamanif.

Μάλιστα, ο Light χαρακτηρίζει ως «παντελώς αβάσιμες» τις κατηγορίες σε βάρος του για την παραβίαση προσωπικών δεδομένων και απορρήτου, σημειώνοντας πως ποτέ δεν θα έκανε κάτι τέτοιο. «Αγνοώ με ποια συλλογιστική και με ποια στοιχεία οδηγήθηκε στην πεποίθηση ότι εγώ ήμουν αυτός που διέρρευσε το βίντεο», φέρεται να υποστήριξε, μεταξύ άλλων, στις έγγραφες εξηγήσεις του ο Light, σύμφωνα με την εφημερίδα Realnews. «Δεν είχα καμία σχέση με την καταγραφή του βίντεο, την αποθήκευσή του ή την παράνομη ανάρτησή του» φέρεται να ισχυρίστηκε ο Light.

Διαβάστε ακόμη: Δολοφονία στην Ανδραβίδα: Να ανοίξουν και άλλες ανεξιχνίαστες υποθέσεις ζητούν Μαρακάκης και Καλλιακμάνης

Κατηγόρησε, μάλιστα, την 30χρονη πως εκείνη διέρρευσε το βίντεο, λέγοντας πως η ίδια τον ενημέρωσε για την ύπαρξή του. «Με δική της πρωτοβουλία μού παρέδωσε το βίντεο, στο οποίο η ίδια συμμετείχε, γύρισαν από κοινού με τον Μανιφάβα (σ.σ.: Lamanif). Σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο Light, η 30χρονη «αποθήκευσε το βίντεο στον σκληρό της δίσκο και διέρρευσε», εκτιμώντας πως η γυναίκα προέβη σε αυτή την κίνηση «λόγω της απογοήτευσής της για την απόσταση που είχε πάρει ο Μανιφάβας από αυτήν».

«Την πίεσα να έρθει να μου πει κάτι για το οποίο δεν θα μπορούσα να γνωρίζω; Την πίεσα να μου δώσει το εν λόγω υλικό, όταν η ίδια επιλέγει σε ιδιωτική μας συνομιλία να το χαρακτηρίσει ως “φιλέτο”;» διερωτήθηκε.

Light: Απειλούσε ότι θα με μαχαιρώσει ο Lamanif

Ο Light υποστήριξε ακόμη ότι ο Lamanif τον είχε απειλήσει στο παρελθόν. «Αναρτούσε ότι θα με βρει με μπράβους και ότι θα με μαχαιρώσει. “Το μαχαίρι δεν συγχωρεί”, όπως δημοσίως διατεινόταν εναντίον μου, μην διστάζοντας να αναφέρει επανειλημμένα ότι με αυτό θα με μαχαίρωνε», φέρεται να υποστήριξε μέσα από τις έγγραφες εξηγήσεις του, σύμφωνα με το δημοσίευμα της RealNews.

Παράλληλα, ανέφερε ότι η κόντρα με τον Lamanif ξεκίνησε όταν έληξε η επαγγελματική τους συνεργασία, σημειώνοντας πως τον είχε ορίσει δοκιμαστικά «συνεργάτη» του για λιγότερο από τέσσερις μήνες. Ωστόσο, όπως ανέφερε υπήρξε αντίδραση από πλευράς του Lamanif, με αποτέλεσμα, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμού του Light, να τους διευρύνει τα καθήκοντά του. Η συνεργασία του Light με τον Lamanif διακόπηκε, όταν ο δεύτερος - σύμφωνα με τον πρώτο - έφτασε να του ζητήσει τριπλάσιο ποσό από αυτό που είχαν συμφωνήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
LIGHT LAMANIF ΡΑΠΕΡ ΤΡΑΠ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ