Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην ομολογία - σοκ ότι εκείνος σκότωσε την 83χρονη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στην Καβάλα, προέβη ο 23χρονος εγγονός του θύματος, ο οποίος μετά από πολύωρη ανάκριση «έσπασε» και αποκάλυψε στις Αρχές ότι εκείνος ήταν ο δράστης της δολοφονίας της γιαγιάς του! Όπως αποκαλύφθηκε από την προανάκριση, ο νεαρός είχε ξυλοκοπήσει μέχρι θανάτου την άτυχη ηλικιωμένη, πιθανότατα επειδή της ζητούσε χρήματα για να αγοράσει ναρκωτικά και εκείνη δεν του έδινε.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τόσο ο 23χρονος όσο και ο πατέρας του και γιος της 83χρονης, που διέμεναν στο ίδιο σπίτι, έχουν απασχολήσει πολλές φορές τις τοπικές αστυνομικές αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών και διάφορα άλλα αδικήματα. Ο 23χρονος ομολόγησε στους αστυνομικούς του τμήματος Νέστου τη στυγερή δολοφονία της ηλικιωμένης που διαπράχτηκε στο σπίτι της, στην κοινότητα Χρυσοχώρι του Δήμου Νέστου. 

Διαβάστε ακόμη: Οπαδική βία: Στη φυλακή γυναίκα αρχηγός και δύο ακόμη κατηγορούμενοι για εγκληματική οργάνωση

Ο νεαρός φέρεται να ισχυρίστηκε ότι δεν ήθελε να την σκοτώσει, παρά μόνο να τη χτυπήσει. Σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και ληστεία και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

Από την πρώτη στιγμή που διαπιστώθηκε ότι η άτυχη ηλικιωμένη έφερε κακώσεις στο κεφάλι, μώλωπες και τραύματα, έμενε να αναλάβει τη διαλεύκανση τόσο η προανάκριση, όσο και η ιατροδικαστική εξέταση, καθώς όλα παρέπεμπαν σε εγκληματική ενέργεια.

Όπως ανέφεραν γείτονας της ηλικιωμένης στην Αστυνομία, από το διαμέρισμά της ακούγονταν συνεχώς φωνές, ενώ οι συγγενείς της τη χτυπούσαν για να την αναγκάσουν να τους δώσει λεφτά. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA