Μενού
  • Α-
  • Α+

Την πεποίθηση πως μέσα στα επόμενα 24ωρα θα μπει ένα τέλος στο θρίλερ των θανάτων των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα, εξέφρασε το ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο STAR, με τις πληροφορίες της εκπομπής να κάνουν λόγο για νέα στοιχεία και ευρήματα από την παράλληλη ιατροδικαστική και αστυνομική έρευνα, που θα λύσουν το αίνιγμα.  

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός, προχώρησε σε μια σοκαριστική αποκάλυψη σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας. Ο ίδιος μάλιστα, προχώρησε σε ένα αινιγματικό tweet και το πώς και πότε θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις: «Την Κυριακή τελειώνουμε! Και με τους μεν και με τους δε (οι οποίοι προσπαθούν να συγκαλύψουν για μα μην εκτεθούν φίλοι και γνωστοί)!» ανέφερε ο δημοσιογράφος χωρίς να εξηγήσει τι εννοεί.

Διαβάστε ακόμη: Νεκρά παιδιά στην Πάτρα - Λέων: «Ανοικτό το ενδεχόμενο να πέθαναν από ασφυκτικό θάνατο» - Τα τρία σενάρια

Εύρημα που συνδέει και τους τρεις θανάτους 

Σήμερα, μέσω της εκπομπής του STAR, όπου εμφανίζεται, ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός, ουσιαστικά αποκάλυψε τι εννοούσε. Ο δημοσιογράφος προανήγγειλε μια αποκάλυψη σοκ. «Εχουμε μια αποκάλυψη, η οποία είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα γιατί κατά την άποψή μου λύνει όλο το μυστήριο. Υπάρχει ένα εύρημα, το οποίο φέρεται να συνδέει και τους τρεις θανάτους των παιδιών», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα το ρεπορτάζ της εκπομπής ανέφερε πως η αστυνομία ολοκλήρωσε τις καταθέσεις γιατρών στο «Καραμανδάνειο» και παίρνει σειρά το νοσοκομείο στο Ρίο για να ολοκληρωθούν οι έρευνες με τις καταθέσεις των δύο γονέων. 

«Ενα άτομο έδειχνε να αγωνιά για το εάν το παιδί θα συνέλθει από την ανακοπή και μιλήσει...»

Οι Αστυνομικοί έχουν στοχεύσει στην ημερομηνία της 11ης Απριλίου του 2021, όταν η μικρή Τζωρτζίνα υπέστη την πρώτη ανακοπή και ενώ μέχρι τότε ήταν ένα υγιέστατο παιδί. Σε συνδυασμό με τις καταθέσεις γιατρών που αναφέρουν χαρακτηριστικά πως υπάρχουν δύο συγγενικά πρόσωπα του κοριτσιού που κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του εμφάνιζαν πολύ διαφορετικές αντιδράσεις ως προς το ενδιαφέρον τους, οι έρευνες έχουν οδηγήσει σε συμπεράσματα.

Παράλληλα, το νοσηλευτικό προσωπικό του Καραμανδάνειου έχει καταθέσει πως τη συγκεκριμένη ημέρα που έγινε η 50λεπτη διαδικασία ανάνηψης με ΚΑΡΜΑ, το άτομο που το προηγούμενο διάστημα εμφάνιζε «τυπικό ενδιαφέρον», είχε αναπτύξει τεράστια αγωνία με τους γιατρούς να θεωρούν ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να παραπέμπει στο εάν το παιδί θα ήταν σε κατάσταση να μιλήσει και να αναφέρει κάποιο στοιχείο σχετικά με την ασθένειά του.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA