Ανθρώπινα οστά εντοπίστηκαν σε εγκαταλελειμμένο χώρο που κάηκε ολοσχερώς στην Κόρινθο. Η Πυροσβεστική δέχθηκε κλήση για φωτιά σε εγκαταλελειμμένο σπίτι το βράδυ του Σαββάτου. Η επέμβαση της Πυροσβεστικής ήταν άμεση με δύο οχήματα και τέσσερις άνδρες που έσβησαν τη φωτιά.
Διαβάστε ακόμη: Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «100% έγκλημα με περισσότερους από έναν δράστες», λέει ο Θανάσης Κατερινόπουλος
Σύμφωνα με το korinthos.tv, μετά την επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς, το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κορίνθου έκανε έρευνες και έτσι εντοπίστηκαν ανθρώπινα οστά. Στο σημείο κλήθηκαν και έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, οι οποίοι και απέκλεισαν την περιοχή.
Τα ανθρώπινα οστά μεταφέρθηκαν για ιατροδικαστική εξέταση και τη διαλεύκανση της υπόθεσης έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.
- Σοκάρει η Μαρία Κίτσου: «Μεγάλωσα κακοποιητικά και από τους δύο γονείς» – Η μάχη με την κατάθλιψη
- Φαραντούρης για την απόσπαση της συζύγου του: «Νόμιμη και βάσει προσόντων – Δεν είμαστε όλοι ίδιοι»
- Πένθος στον καλλιτεχνικό κόσμο: «Έφυγε» πρόωρα από τη ζωή ο ηθοποιός Γιάννης Δενδρινός
- Το τελευταίο δείπνο της οικογένειας Κοντού - Ο ανατριχιαστικός τάφος «τραπεζαρία» του Βόλου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.