Μενού
  • Α-
  • Α+

Προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία του πήρε ο 27χρονος Αλβανός που κατηγορείται για τον βιασμό μίας 17χρονης κοπέλας στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας. Ο νεαρός που δηλώνει τράπερ οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και του ασκήθηκε ποινική δίωξη, με τον ίδιο να ζητεί προθεσμία να απολογηθεί. 

Διαβάστε ακόμη: Πάτρα: Ανατροπή από τον τοξικολόγο της Μαλένας - «Μπορούν να βρεθούν ουσίες στις εξετάσεις»

Ο 27χρονος είχε αποφυλακιστεί στις 6 Απριλίου 2022, έξι μόλις μέρες πριν επιτεθεί στην 17χρονη. Μάλιστα, είπε στο θύμα του ότι μόλις έχει βγει από τη φυλακή για να τη φοβίσει και να της δείξει ότι είναι επικίνδυνος. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο 27χρονος άρχισε να συνομιλεί διαδικτυακά με την συνομήλικη του μόλις τρεις ημέρες μετά την αποφυλάκισή του. Συγκεκριμένα την προσέγγισε μέσω Instagram και κατάφερε να κλείσει ραντεβού μαζί της, αφού πρώτα αντάλλαξαν για κάποιες ημέρες μηνύματα.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε το θύμα στους αστυνομικούς, ο τράπερ την παρέσυρε σε ένα μικρό διαμέρισμα στην Αγία Βαρβάρα, όπου φέρεται να τη βίασε. Ακολούθως, τη μετέφερε με μηχανάκι στο σπίτι της, αφού πρώτα την απείλησε να μην μιλήσει πουθενά για τις εφιαλτικές στιγμές που είχε ζήσει. Από τις περιγραφές του θύματος αρχικά εκτιμήθηκε ότι η κοπέλα βιάστηκε στην περιοχή του Κορυδαλλού, ωστόσο, στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι ο φερόμενος ως βιαστής είχε οδηγήσει την μαθήτρια στο σπίτι του στην Αγία Βαρβάρα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA