Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του 41χρονου, ο οποίος παρασύρθηκε από εμπορική αμαξοστοιχία και βρέθηκε νεκρός στο Πλατύ Ημαθίας. Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες γύρω από τις συνθήκες του φρικτού θανάτου. Ο 41χρονος ημεδαπός παρασύρθηκε από τρένο που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Πλατύ και ερευνάται εάν ο θάνατός του οφείλεται στην παράσυρση ή αν ήταν ήδη νεκρός.

Διαβάστε ακόμη: Κορυδαλλός: Τράπερ από την Αλβανία ο 27χρονος που κατηγορείται για βιασμό 17χρονης

Ο ιατροδικαστής θα διενεργήσει νεκροψία - νεκτροτομή για να φωτίσει τα αίτια του θανάτου του άνδρα. Σύμφωνα με το thestival.gr το σώμα του άνδρα βρισκόταν ξαπλωμένο στις ράγες, όταν το τρένο πέρασε από πάνω του και έτσι παραμένει άγνωστο, εάν ο θάνατός του επήλθε από την παράσυρση ή αν ήταν ήδη νεκρός όταν τον χτύπησε το τρένο.

Στον σημείο μετέβησαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας Αλεξάνδρειας, όπως και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Το Τμήμα Ασφαλείας Αλεξάνδρειας διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA