Μενού
  • Α-
  • Α+

Χρέη manager για λογαριασμού του Μάνου Δασκαλάκη είχε αναλάβει η κατηγορούμενη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, Ρούλα Πισπιρίγκου. Η μητέρα των τριών νεκρών κοριτσιών στην Πάτρα, προσπαθούσε να προωθήσει τον εν διαστάσει σύζυγο της, ώστε να κάνει καριέρα στο χώρο της μουσικής καθώς η αγάπη του για το τραγούδι, όπως έχει φανεί από τις πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, είναι μεγάλη.

Διαβάστε ακόμη: Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Ανατροπή από τον τοξικολόγο της Μαλένας - «Μπορούν να βρεθούν ουσίες στις εξετάσεις»

Σύμφωνα με το Πρωινό του Ant1, η Ρούλα Πισπιρίγκου έμπαινε σε όλα τα προφίλ των καλλιτεχνών και τους έστελνε μήνυμα με το οποίο ζητούσε να κάνουν μια κοινοποίηση το τραγούδι του Μάνου Δασκαλάκη.

«Καλημέρα σας και καλές γιορτές… έχω αναλάβει την προώθηση του νέου κομματιού του τραγουδιστή Μάνου Δασκαλάκη από την Πάτρα ενός ανερχόμενου τραγουδιστή με πολύ όρεξη και αγάπη σε αυτό που κάνει. Μια κοινοποίηση στο προφίλ σας σε ιστορία θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Σας στέλνω το λινκ» έγραφε το μήνυμα που έστελνε η προφυλακισμένη μητέρα.

Ένας από αυτούς που είχε λάβει μήνυμα από τη Ρούλα Πισπιρίγκου, σύμφωνα με το «Πρωινό», ήταν ο τραγουδιστής Νίκος Πορτοκάλογλου, ο οποίος δεν είχε ασχοληθεί μαζί τους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA