Μενού
  • Α-
  • Α+

Τις εξελίξεις στην υπόθεση με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα σχολίασε ο ιατροδικαστής, Γρηγόρης Λέων, υπογραμμίζοντας την ανάγκη να ακυρωθούν οι δύο πρώτες πραγματογνωμοσύνες. Μιλώντας στο MEGA ο Γρηγόρης Λέων ανέφερε: «Δεν επιθυμούμε να ακυρώσουμε τα ευρήματα, αλλά να διευκρινίσουμε τα ακριβή αίτια θανάτων των παιδιών στην Πάτρα».

Διαβάστε ακόμη: Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Το ηχητικό ντοκουμέντο από την κλήση στο ΕΚΑΒ για την Ιριδα

«Οι δύο νέοι ιατροδικαστές που ερευνούν την υπόθεση θα δώσουν πειστικές απαντήσεις και νέες πραγματογνωμοσύνες που δεν θα επιδέχονται αμφισβήτησης. Δίνεται η ευκαιρία να ακυρωθούν οι δύο πρώτες πραγματογνωμοσύνες, όχι τα ευρήματα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Λέων. Μάλιστα, επανέλαβε πως οι συνεντεύξεις που έχουν δοθεί από την Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη κρύβουν απαντήσεις και απευθύνθηκε σε συναδέλφους του, που - όπως είπε - προτείνουν, είτε με διαρροές είτε επίσημα, να αλλοιώσουν την εικόνα. «Να δώσουμε την ευκαιρία στους ανθρώπους αυτούς να κάνουν το έργο τους. Ακούω συγκεκριμένους συναδέλφους που προτείνουν, είτε με διαρροές είτε επίσημα, και λυπάμαι που το λέω αλλά είναι συνάδελφοι που εμπλέκονται με την υπόθεση, και με τον έναν ή άλλον τρόπο έχουν γράψει τις απόψεις τους σε πραγματογνωμοσύνες και τώρα προσπαθούν και με δικά τους κίνητρα να αλλοιώσουν την εικόνα». «Οι συνάδελφοι που έχουν αναλάβει πραγματογνώμονες, ούτε συμβουλές χρειάζονται ούτε να λέμε για διάφορα σενάρια», πρόσθεσε.

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Ολα ψέματα, είμαι αθώα»

Την ίδια ώρα η Ρούλα Πισπιρίγκου με συνέντευξή της στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» επανέλαβε την αθωότητά της και «έσπασε». «Δεν βρίσκω κάτι να έχω κάνει κακό στα παιδιά μου. Μιλάνε και με παρουσιάζουν σαν τέρας, δεν είμαι αυτή... Εχει γίνει σίριαλ η ζωή μου με τον Μάνο. Δεν έχουν γίνει ποτέ αυτά τα πράγματα. Εχω απογοητευτεί από πολύ κόσμο. Από συγγενείς, φίλους και κόσμο από τη μεριά του Μάνου. Περιμένω μια συγγνώμη έστω κι αργά. Οχι για μας, για τα παιδιά μας», ανέφερε η μητέρα των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA