Μενού
  • Α-
  • Α+

Το μυστήριο με την εν ψυχρώ δολοφονία του Γιάννη Σκαφτούρου προσπαθούν να λύσουν οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση. Συλλέγοντας στοιχεία και ενώνοντάς προσπαθούν να απαντήσουν στο ερώτημα: Ποιος ήθελε τον Γιάννη Σκαφτούρο νεκρό και ποιος πλήρωσε το συμβόλαιο θανάτου ενός από τα πρόσωπα της «Greek Mafia». 

Διαβάστε ακόμηΓιάννης Σκαφτούρος: Εντοπίστηκε η μηχανή των δραστών - Πού επικεντρώνονται οι έρευνες για τη δολοφονία

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται ήδη η μία από τις δύο μηχανές που χρησιμοποίησαν οι δράστες της δολοφονίας. Η μηχανή που εγκατέλειψαν οι εκτελεστές ήταν κλεμμένη εδώ και περίπου έναν χρόνο από την περιοχή του Ασπροπύργου. Ειδικότερα, σύμφωνα με το OPEN, επί έναν χρόνο η μηχανή ήταν κρυμμένη και δεν την κυκλοφορούσε κανείς. Αυτό δείχνει ενδεχομένως ότι οι δράστες είχαν προετοιμαστεί εδώ και καιρό για το πώς θα χτυπήσουν. Πλέον, η μηχανή βρίσκεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας και γίνονται όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι για αποτυπώματα και DNA.

Τα στοιχεία αναφέρουν ότι οι δύο εκτελεστές του Γιάννη Σκαφτούρου μιλούσαν ελληνικά - έστω και σπαστά. Σύμφωνα με την εκπομπή T-Live, οι δύο δράστες επιχείρησαν να κρύψουν τη μηχανή που χρησιμοποιήσαν όταν παρουσίασε βλάβη. Σύμφωνα με την εκπομπή τους δύο άνδρες είδε ένας οδηγός αυτοκινήτου – συγγενικό πρόσωπο του Γιάννη Σκαφτούρου παρατηρώντας πως η μηχανή, με την οποία είχαν φύγει από το σπίτι του 54χρονου, ήταν πεσμένη στο έδαφος.

Χωρίς να ξέρει τι έχει προηγηθεί ο άνδρας ρώτησε τους δολοφόνους του Γιάννης Σκαφτούρου έαν χρειάζονταν βοήθεια. Αυτοί κατέβασαν τον άνθρωπο από το αυτοκίνητο, τον χτύπησαν και του πήραν το όχημα έξω από το χωριό Σκούρτα. Το αυτοκίνητο όμως κόλλησε και έτσι αναγκάστηκαν να κατέβουν και να διαφύγουν πεζή. Οι αστυνομικοί «χτενίζουν» τον ορεινό όγκο της περιοχής, καθώς θεωρούν πιθανό το ενδεχόμενο οι εκτελεστές να κρύβονται εκεί.

Δολοφονία Γιάννη Σκαφτούρου: «Οι δράστες μιλούσαν ελληνικά»

Σύμφωνα με το T-Live, οι δύο δράστες της δολοφονίας του Γιάννη Σκαφτούρου μιλούσαν ελληνικά. «Κοντά τους πρέπει να υπήρχαν και άλλα δύο άτομα, η ομάδα υποστήριξης, πρόκειται για συντονισμένη ομάδα τουλάχιστον τεσσάρων ατόμων», όπως αναφέρθηκε.

Την ίδια στιγμή σύμφωνα με μαρτυρία άνδρα που μίλησε στο Tlive εκτός από τον Γιάννη Σκαφτούρο και τον συμπέθερο που έχει τραυματιστεί στο τραπέζι που βάφτηκε με αίμα δεν υπήρχε άλλος άνδρας. Οι Αρχές ερευνούν μεταξύ άλλων το ενδεχόμενο ο Γιάννης Σκαφτούρος να προσπάθησε να ανταποδώσει τα πυρά κατά των δραστών καθώς εντοπίστηκε ένας κάλυκας ο οποίος ερευνάται.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA