Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Μάνος Δασκαλάκης αναμένεται να κληθεί να καταθέσει, αυτή τη φορά για τις συνθήκες θανάτου της Μαλένας και της Ίριδας τη στιγμή που φαίνεται πως η κόντρα ανάμεσα στο ζευγάρι μεγαλώνει με την προφυλακισμένη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, Ρούλα Πισπιρίγκου, να «απαντά» και στην πρόθεση του συζύγου της να κάνει τεστ DNA. 

Διαβάστε ακόμη: Νεκρά παιδιά στην Πάτρα - Στο φως ομηρικός καυγάς μεταξύ Δασκαλάκη και Πισπιρίγκου: «Θα βρω πώς έκανες κακό στα παιδιά»

Παράλληλα η Πισπιρίγκου, που παρακολουθεί τις εξελίξεις μέσα από το κελί της, φαίνεται πως βάζει σε δεύτερο πλάνο το αίτημα αποφυλάκισής της, καθώς όπως υποστηρίζει ο ταξίαρχος εν αποστρατεία Θανάσης Κατερινόπουλος, προσπαθεί να χτίσει την υπερασπιστική της γραμμή πέφτοντας ωστόσο σε αντιφάσεις. «Προσπαθεί με τον δικό της τρόπο να χτίσει ένα άλλοθι, έχει πει πράγματα που φάσκουν και αντιφάσκουν. Αρχικά αμφισβητούσε τους γονιδιακούς ελέγχους και συνεχίζει να τους αμφισβητεί και ζητά να επαναληφθούν. Προφανώς θέλει να αποδείξει το αναπόδεικτο ότι δεν υπάρχει κεταμίνη. Στην πορεία ωστόσο ακούσαμε μέσω του συνηγόρου της ότι πιστεύουμε ότι δόθηκε κεταμίνη και για την ποσότητα αλλά το θέμα είναι ποιος την έδωσε» ανέφερε χαρακτηριστικά στο δελτίου ειδήσεων του Star.

Η  Ρούλα Πισπιρίγκου για πρώτη φορά μέσω του δικηγόρου της απαντά για το τεστ DNA που φαίνεται πως προτίθεται να υποβληθεί ο Μάνος Δασκαλάκης. «Η γνώμη της κατηγορουμένης, η άποψή της είναι ότι ποτέ δεν υπήρξε αμφισβήτηση της πατρότητας από την πλευρά του πατέρα. Ξέρει ο άνθρωπος ότι τα παιδιά είναι δικά του. Η πρώτη της κουβέντα είναι ότι "αποκλείεται, δεν θα το κάνει, ξέρει ότι τα παιδιά είναι δικά του"», δήλωσε ο Oθων Παπαδόπουλος στον ραδιοφωνικό σταθμό του Alpha. 

Οι αρχές σε ό,τι αφορά στο θάνατο της Τζωρτζίνας ερευνούν αν υπήρξε κάποιος που προμήθευσε την κεταμίνη στην Ρούλα Πισπιρίγκου τις ημέρες που το παιδί νοσηλευόταν στο Παίδων. Ωστόσο, μια νέα μαρτυρία – σοκ από υπάλληλο του νεκροταφείου στην Πάτρα που είναι θαμμένα τα δυο από τα τρία παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου (η Μαλένα και η Ίριδα) έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Όπως αποκαλύπτει, μιλώντας στο MEGA, η υπάλληλος του νεκροταφείου η Ρούλα Πισπιρίγκου καθυστέρησε να πάει στην κηδεία του παιδιού της γιατί ήταν στο κομμωτήριο. «Εγώ προσωπικά δεν την έχω δει ποτέ να έρχεται στο νεκροταφείο» είπε αρχικά, μιλώντας στο Live News, και συμπλήρωσε πως «δυο τρεις φορές μου έχουν πει ότι είχαν δει τον Μάνο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA