Μενού
  • Α-
  • Α+

Η γνωστή ηθοποιός Καίτη Φίνου μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» για την εκταφή του Στάθη Ψάλτη, και όπως ανέφερε, δεν γνώριζε για την εκταφή του αείμνηστου ηθοποιού. «Εγώ δεν ήξερα τίποτα για την εκταφή, και κανείς δεν ήξερε. Εμένα με πήρε ένας γνωστός μου και μου είπε ότι η κ. Μπάρκουλη έχει ανεβάσει αυτό με τον Στάθη», ανέφερε αρχικά η Καίτη Φίνου.

Διαβάστε ακόμη: Στάθης Ψάλτης: Πραγματοποιήθηκε εκταφή στο Κοιμητήριο Ζωγράφου - Γιατί ξέσπασε δημοσίως η Μαίρη Μπάρκουλη

«Μίλησα με την Μαίρη Μπάρκουλη, μου είπε τί έγινε. Μου έκανε εντύπωση γιατί δεν ενημέρωσε η κόρη του Μαρία, και ήταν εξοργισμένη γιατί δεν την ενημέρωσε κανείς για την εκταφή. Η Μαρία ποτέ δεν εγκατέλειψε τον πατέρα της. Η Μαρία είχε δύο μωρά όταν πέθανε ο Στάθης, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εγκατέλειψε τον Στάθη. Πάντα υπήρχε ένας άνθρωπος που άναβε το καντηλάκι του, το έβλεπα γιατί πήγαινα για την αδερφή μου. Η Μαρία όντως δεν γνώριζε γισ την εκταφή, γιατί δεν ήταν μπ0ροστά, και εγώ ήθελα να είμαι, και δεν ήμουν», δήλωσε η ηθοποιός.

Ο δήμαρχος Ζωγράφου, Βασίλης Θώδας, παρενέβη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα», και μίλησε για την διαδικασία. «Ο αείμνηστος Στάθης, στις 24/4/17 ενταφιάστηκε, και παρέμεινε δωρεάν δύο χρόνια ενταφιασμένος. Στις 17/5 έγινε εκταφή και τοποθετήθηκαν τα οστά του στο οστεοφυλάκιο. Σύμφωνα με τον νόμο, τα οστά γνωστών καλλιτεχνών φυλάσσονται με απόφαση του Δήμου. Οι συγγενείς δεν εμφανίστηκαν προκειμένου να γίνει η εκταφή. Το κοιμητήριο με ενημέρωσε ότι δεν επικοινώνησε κανείς για την εκταφή, ο τάφος δεν είναι κατεστραμμένος όπως ακούστηκε ή γράφτηκε. Η εκταφή, όπως και η ταφή, έγιναν δωρεάν, δεν υπήρχαν έξοδα για να αναλάβει η οικογένεια», σχολίασε.

Καίτη Φίνου: «Κανείς δεν σε ξέχασε Σταθάκο μου»

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fkaiti.finoyareal%2Fposts%2F5042235765874376&show_text=true&width=100%

Να σημειωθεί ότι η Καίτη Φίνου έκανε μία ανάρτηση, μετά το ξέσπασμα της Μαίρης Μπάρκουλη για την εκταφή του Στάθη Ψάλτη, πέντε χρόνια μετά τον θάνατό του. «Σταθάκο μου...... Κανείς δεν σε ξέχασε απ'όλους όσους σ'αγάπησαν πραγματικά. Έγιναν πράγματα εν αγνοία πολλών και περισσότερο των συγγενών εξ'αίματος -να σημειώσω δεν ειδοποιήθηκαν ποτέ για την εκταφή-.....η κόρη του Μαρία Ψάλτη το έμαθε πριν λίγες ώρες από τα τηλέφωνα που της έκαναν φίλοι της. Είναι θυμωμένη,λυπημένη,εξοργισμένη για όσα λέγονται γιατί δεν την ειδοποίησε ποτέ και κανείς. Δεν θα τον άφηνε ποτέ τον πατέρα της "μόνο του"....... Ευχαριστεί την Κα Μπαρκουλη που το γνωστοποίησε! όλα θα διευθετηθούν όπως πρέπει να γίνει, για την ψυχή του.... Ευχαριστεί και το ΣΕΗ και την Αννα Φόνσου για πράγματα που θα μάθετε από τα κανάλια μάλλον,που διψούν για τέτοιες ειδήσεις...... *όσο για μένα (επειδη τον επισκέφθηκα πριν 2 εβδομάδες) έμεινα άφωνη γιατί θα μπορούσαμε να έχουμε ειδοποιηθεί έστω από το σωματείο. Γιατί κατ'εμέ αφού λέει ο Δήμος πως δεν εύρισκαν κανένα μήπως θα έπρεπε να μάθουν το τηλέφωνο των συγγενών του από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών; Να αναπαυθεί η ψυχή σου Στάθη μου και θα βρίσκεσαι σύντομα εκεί που σου αξίζει».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA