Μενού
  • Α-
  • Α+

Συνεχίζονται οι έρευνες των αστυνομικών για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο 14χρονος μαθητής στα Σεπόλια. Οι αστυνομικοί εξετάζουν όλα τα δεδομένα και ένα από αυτά είναι εάν τελικά ο θάνατος του Μάκη οφείλεται σε δυστύχημα. Ωστόσο, οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση δεν αποκλείουν - μέχρι τώρα - και το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας του. 

Διαβάστε ακόμηΕπιασαν τους δράστες που άρπαξαν από σπίτι επιχειρηματία 880.000 ευρώ - Βίντεο ντοκουμέντο από τη δράση τους

Την ώρα που οι καταγγελίες για bullying σε μαθητές στο σχολείο του Μάκη στα Σεπόλια συνεχίζονται, τα νεότερα στοιχεία θέλουν - σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ - να είναι πιθανόν ο 14χρονος να συμμετείχε σε μία δοκιμασία - που δεν ήταν απαραίτητα κάποιο διαδικτυακό παιχνίδι πρόκλησης, αλλά μία δοκιμασία δύναμης ή αντοχής, κατά τη διάρκεια της οποίας έγινε το «μοιραίο λάθος».

Απαντήσεις αναμένεται, τώρα, να δοθούν από τα μηνύματα και τις διαδικτυακές αναζητήσεις του παιδιού, καθώς και από την κατάθεση του πιο στενού του φίλου, που θα γίνει τις επόμενες μέρες. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA