ΚΟΙΝΩΝΙΑ
24/05/2022 16:10

Βασίλης Γκουρούσης: Αποφυλακίστηκε ο σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη - Η ανακοίνωση των δικηγόρων του

Αποφυλακίστηκε δεκατέσσερις μήνες μετά τη σύλληψή του για το ριφιφί στο Ψυχικό ο σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη, Βασίλης Γκουρούσης, όπως αναφέρει Δελτίο Τύπου που εξέδωσαν οι συνήγοροι υπεράσπισής του, κ. Αντώνης Βουλγαράκης και κ. Βασίλης Σερεμέτης

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Βασίλης Γκουρούσης: Αποφυλακίστηκε ο σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη - Η ανακοίνωση των δικηγόρων του
Τέτα Καμπουρέλη - Βασίλης Γκουρούσης (Πηγή: NDP Agency)
Ανάγνωση:

Δεκατέσσερις μήνες μετά τη σύλληψή του για το ριφιφί στο Ψυχικό ο Βασίλης Γκουρούσης, σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη, αποφυλακίστηκε και σύμφωνα με το ακόλουθο Δελτίο Τύπου, το οποίο εξέδωσαν οι συνήγοροι υπεράσπισής του, κ. Αντώνης Βουλγαράκης και κ. Βασίλης Σερεμέτης:

Διαβάστε ακόμη: Σπύρος Νικολαΐδης για bullying: «Τα γέλια των συμμαθητών μου με στοιχειώνουν, φίλος μου ήθελε να αγοράσει όπλο και να εκδικηθεί»

«Ο εντολέας μας κ. ΓΚΟΥΡΟΥΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ με σύμφωνη γνώμη της κας Εισαγγελέως και Διάταξη του - επί μακρόν και ενδελεχώς χειριζόμενου την κύρια ανάκριση - κου Ανακριτή οδηγήθηκε στην ελευθερία, γενομένης δεκτής επί της ουσίας της αιτήσεως αντικατάστασης της προσωρινής του κράτησης και των περιεχόμενων σε αυτήν ισχυρισμών της υπεράσπισης.

Παρά την επί 4,5 μήνες παρακολούθηση του εντολέα μας μέχρι την προσαγωγή του και την παραπομπή του ενώπιον του κου Ανακριτή τον Μάρτιο του 2021, αλλά και την επί 14 μήνες κύρια ανάκριση ΟΥΔΕΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ προέκυψε από οιαδήποτε έρευνα που έλαβε χώρα.

ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, το μοναδικό στοιχείο ενδείξεως εμπλοκής του εντολέα μας, και δη η ύπαρξη ενός ελάχιστου μικτού δείγματος βιολογικού υλικού εντός μίας θυρίδας, ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΘΗΚΕ από τα νεώτερα στοιχεία αλλά και τα εργαστηριακά δεδομένα που αναδείχθηκαν και προσκομίστηκαν με επιμέλεια της υπεράσπισης, αποδεχόμενου - στην ανακριτική διάταξη - του ενδεχόμενου της τυχαίας μεταφοράς βιολογικού υλικού, όπως η υπεράσπιση από κοινού με τον Τεχνικό μας Σύμβουλο - Γενετιστή δρα. Γεώργιο ΦΙΤΣΙΑΛΟ από την πρώτη στιγμή ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ με συνέπεια υποστήριξε και απέδειξε.

Η προσπάθεια της υπερασπίσεως θα συνεχιστεί μέχρι την πλήρη απαλλαγή του εντολέα μας από την Ελληνική Δικαιοσύνη, η οποία είναι και η ΜΟΝΗ ΑΡΜΟΔΙΑ να αποφανθεί επί της υποθέσεως αξιολογώντας τα αποδεικτικά στοιχεία που ευρίσκονται εντός της δικογραφίας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΤΕΤΑ ΚΑΜΠΟΥΡΕΛΗ ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΚΟΥΡΟΥΣΗΣ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ