Μενού
  • Α-
  • Α+

Ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής σε κρεοπωλείο στην πλατεία Βικτωρίας σήμανε συναγερμό στην Πυροσβεστική. Η έκρηξη έγινε σε κρεοπωλείο - μίνι μάρκετ επί των οδών Ιουλιανού και Αλκιβιάδου και από αυτή τραυματίστηκαν τρία άτομα. Ο ένας από τους τραυματίες είναι σε πιο σοβαρή κατάσταση, χωρίς όμως να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του. 

Διαβάστε ακόμηΠειραιάς: Τρόμος για 11χρονο - Ληστής τον ακολούθησε και εισέβαλε στο σπίτι του

Για την έκρηξη έχει ειδοποιηθεί η ΕΥΔΑΠ, η ΔΕΗ και η ΔΕΠΑ για να ελεγχθεί αν οφείλεται σε διαρροή αερίου. Στο σημείο βρίσκονται 3 πυροσβέστες με 1 όχημα και ο επικεφαλής τους καθώς και η ΕΛ.ΑΣ.

Οι κάτοικοι της περιοχής, πάντως, που άκουσαν τη δυνατή έκρηξη, τρομοκρατήθηκαν. Μάλιστα, όταν έγινε η έκρηξη, καπνός κάλυψε την πενταώροφη πολυκατοικία και έσπασαν τα τζάμια σε τρία γειτονικά καταστήματα εξαιτίας του ωστικού κύματος. «Από θαύμα δεν υπήρχαν θύματα», αναφέρουν οι μάρτυρες, τονίζοντας: «Ακούστηκε ένα φοβερό μπαμ. Βγήκα από το ανθοπωλείο που έχω και βλέπω έναν καπνό από κάτω μέχρι πάνω, σε όλο το πενταώροφο. Σε τρία μαγαζιά απέναντι, από το ωστικό κύμα, έσπασαν τα τζάμια», λέει εργαζόμενος στην περιοχή.

Μάλιστα, επισημαίνει γιατί δεν υπήρξαν θύματα: «Ευτυχώς που δεν περνούσε άνθρωπος από το πεζοδρόμιο και από τον δρόμο δεν περνούσε αυτοκίνητο. Θα είχαμε νεκρούς», υπογραμμίζει. Όπως εξηγεί, είχε κοπεί το ρεύμα στην Αχαρνών από το φανάρι και γι' αυτό εκείνη την ώρα ήταν άδειος ο δρόμος».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA