Μενού
  • Α-
  • Α+

Τη δική του επιβεβαίωση ότι ο γιος του είναι ασφαλής, καλά στην υγεία του, αλλά και ευτυχισμένος στη Νορβηγία, έστειλε στα ελληνικά ΜΜΕ, ο πατέρας του 6χρονου Ράινερ Τζέισον Πέντερσεν, όπου μάλιστα σε βίντεο φαίνεται το παιδί χαμογελαστό και φανερά σε εύθυμη διάθεση. Ταυτόχρονα οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν πίσω από την αρπαγή από το σπίτι στην Κηφισιά να βρίσκεται και τρίτο άτομο ενώ η μητέρα του παιδιού «ξεσπά» on camera υποστηρίζοντας πως ο πρώην σύζυγός της υιοθέτησε μαφιόζικες πρακτικές.

Διαβάστε ακόμη: Αρπαγή Ράινερ στην Κηφισιά: Καρέ-καρέ πώς ο πατέρας τον έβγαλε από την Ελλάδα - Τι λέει η ΕΛ.ΑΣ

Στο βίντεο που παρουσιάζει το STAR, φαίνεται το αγοράκι να παίζει με τον μπαμπά του στο σπίτι τους στη Νορβηγία. Κατά δήλωση του πατέρα, το βίντεο είναι από την Παρασκευή (27/5). Το έδωσε στη δημοσιότητα για να δείξει ότι το παιδί είναι καλά στην υγεία του και δεν είναι τρομοκρατημένο. Στο βίντεο, διάρκειας 31 δευτερολέπτων, ο μικρούλης παίζει με τα αυτοκινητάκια του και στη συνέχεια τρέχει προς τη βεράντα του σπιτιού.

Μητέρα Ράινερ: Εφυγαν από τη χώρα κύριοι

«Εφυγαν από τη χώρα κύριοι. Θέλω να επιστρέψει το παιδί μου πίσω. Δεν ξέρω τι μηχανισμοί μπορεί να κινηθούν. Η ελληνική Δικαιοσύνη έχει παραβιαστεί, τα δικαιώματα της μητέρας έχουν παραβιαστεί, τα δικαιώματα του παιδιού έχουν παραβιαστεί. Ο γιος μου είναι σίγουρα τραυματισμένος από αυτό που έχει συμβεί. Το παιδί άκουσα πως έφυγε από εδώ ουρλιάζοντας. Με κουκουλοφόρο μπράβο ήρθαν σπίτι. Μία μαφιόζικη κίνηση που εμένα δεν με εκπλήσσει γιατί τους έχω ζήσει. Οταν τα έλεγα στους φίλους και την οικογένειά μου νόμιζαν ότι είμαι τρελή, ότι υπερβάλω» είπε η μητέρα του Ράινερ στο STAR. 

Οσο για την καταγγελία που έχει κάνει για επίθεση με μαχαίρι λέει: «Το μαχαίρι το έβγαλε όταν ο Ράινερ ήταν 2 ετών, μπροστά του. Κάποια στιγμή φοβήθηκα ότι το πράγμα μπορεί να ξεφύγει και μπορεί να καταλήξει όντως να το κάνει. Τον ξέρω καλά και δεν είναι άτομο που διατηρεί την ψυχραιμία του. Δεν είμαι μαφιόζος να αρπάξω το παιδί. Ηρθα για διακοπές με το παιδί μου στην Ελλάδα με αντηλιακά και πήγαμε στην παραλία». 

Πατέρας Ράινερ: Είμαι ανακουφισμένος

Στο μεταξύ ο πατέρας του Ράινερ Ρίκι Πέντερσον δήλωσε στο MEGA: «Είμαι πραγματικά ανακουφισμένος που ο γιος μου είναι και πάλι μαζί μου ασφαλής σχεδόν 2 χρόνια μετά την αρπαγή του».Ο Πέντερσον εξήγησε πως κατανοεί την απογοήτευση της μητέρας, αλλά δεν κατανοεί τις ψευδείς όπως λέει κατηγορίες εναντίον του. «Καταλαβαίνω πως η μητέρα νιώθει απογοητευμένη αλλά δεν κατανοώ γιατί εξαπολύει ψευδείς κατηγορίες εναντίον μου» τόνισε ο πατέρας. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA