Μενού
  • Α-
  • Α+

Πανικό προκάλεσε τα ξημερώματα της Τρίτης ο 37χρονος άνδρας, ο οποίος εμφανίστηκε στο Σύνταγμα με καραμπίνα και απειλούσε να ανοίξει πυρ. Ο... παράφρων βασιλιάς, είχε προειδοποιήσει για το «ντου» στη Βουλή, καθώς με ένα παραληρηματικό κείμενο που είχε αναρτήσει στον λογαριασμό του στα social media ενημέρωνε για την πράξη του. Από το μένος του δεν ξέφυγε κανείς... «Πολιτικοί, εφοπλιστές, τραπεζίτες, εισαγγελείς, δημοσιογράφοι, παρουσιαστές, ηθοποιοί, τραγουδιστές, μοντέλα, άτομα της τηλεόρασης είστε νεκροί όλοι από αυτοκτονία» έγραφε χαρακτηριστικά στο μανιφέστο του. 

Διαβάστε ακόμη: Εισβολέας στο Σύνταγμα: Φώναζε στους αστυνομικούς «είμαι ο άγγελος του Θεού»

Οι αστυνομικοί εκκένωσαν το Σύνταγμα σε μεγάλη ακτίνα από την πλατεία προκειμένου να μην κινδυνεύσουν πολίτες και στη συνέχεια απομακρύνθηκαν οι εύζωνες. Επειτα άνδρας της ΔΙΑΣ διέκοψαν την κυκλοφορία των οχημάτων πέριξ της πλατείας και στο σημείο έσπευσαν διαπραγματευτές της ΕΛ.ΑΣ. και τα ΕΚΑΜ. Ο οπλισμένος άνδρας ήταν σε σύγχυση άλλοτε ηρεμούσε και άλλοτε εξαπέλυε ύβρεις κατά βουλευτών. Για 90 λεπτά τα όσα έλεγε δεν έβγαζαν νόημα και οι διαπραγματευτές δεν μπορούσαν να συνεννοηθούν. Παρενέβησαν τα ΕΚΑΜ, απέσπασαν το όπλο του και τον ακινητοποίησαν. Ο άνδρας συστήθηκε στους αστυνομικούς σαν «άγγελος του Θεού». Συνελήφθη και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης. 

Η ανάρτηση του 37χρονου στο Instagram πριν εμφανιστεί στο Σύνταγμα: 

«Πραξικόπημα στην βουλή βασιλιάς Μίνωας δικαστής της Αβύσσου. Πεζοναύτης Β. ΣΠ. Μόνος μου. Έρχομαι οπλισμένος στην βουλή.

Πολιτικοί, εφοπλιστές, τραπεζίτες, εισαγγελείς, δημοσιογράφοι, παρουσιαστές, ηθοποιοί, τραγουδιστές, μοντέλα, άτομα της τηλεόρασης είστε νεκροί όλοι από αυτοκτονία.

Μόλις πεθάνω θα γίνει σεισμός Αρμαγεδδών. Θα επιστρέψω σε 3 μέρες Θεός της φωτιάς και θα αυτοκτονήσετε όλοι. Θα σας κόβω τα κεφάλια έναν έναν και θα σας κάψω ζωντανούς, άνδρες και γυναίκες δεν έχει χάρισμα σε κανέναν.

Καλώ πανελλαδική επανάσταση. Λιθοβολισμός σε όσους αναφέρω μέχρι θανάτου. Διαταγή Βασιλέας Μίνωας. Κουμμουνιστές, αναρχικοί, Ρομά, εθνικιστές, πολίτες, αστυνομικοί, στρατιωτικοί, απαγορεύω την έξοδο τους από την χώρα. Αποκεφαλισμό, λιθοβολισμό δημόσιο μπροστά σε κάμερες. Ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι δεξί χέρι του βασιλιά, συλλαμβάνονται όλοι μετά από τον σεισμό και θα ακρωτηριαστούν και καούν με εκτέλεση από μένα. Τιμωρία θάνατος.

Ο Νίκος Κοκλώνης και ο Καλλίδης θέλανε να τρολάρουν τον βασιλιά και τον Θεό. Αποκεφαλισμό δημόσιος στην πλατεία Συντάγματος όλοι οι διάσημοι. Μου κάνει κούκου σας απαντάει ο Θεός και θα σας γ@@@ όλους.

Ενημερώστε όλο τον πλανήτη ξεκινάω Πραξικόπημα.

Υ. Σ Η Κατερίνα Καινούργιου απορρίπτεται από βασίλισσα είναι νεκρή μαζί με τους υπόλοιπους. Χυλόπιτα από τον Θεό για ασέβεια τιμωρήθηκε με θάνατο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA