Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε φυλάκιση 10 μηνών και χρηματική ποινή, για το αδίκημα της οπλοκατοχής, καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές ο 22χρονος τράπερ Trannos που συνελήφθη στο Μπουρνάζι έχοντας στην κατοχή του ένα όπλο τύπου Glock, το οποίο έφερε γεμιστήρα και μάλιστα ήταν και οπλισμένο. Ενώπιον του Δικαστηρίου ισχυρίστηκε πως δεν είναι δικό του αλλά φίλου του που ήταν μαζί στο αυτοκίνητο.

Διαβάστε ακόμη: Τα μπλεξίματα των τράπερ: Καυγάδες, ξυλοδαρμοί, όπλα, όπως λένε και τα τραγούδια τους

Ωστόσο ο τράπερ Trannos αφότου αφέθηκε ελεύθερος δημοσίευσε στο Instagram ένα story στο οποίο λέει χαρακτηριστικά «πάλι καλά που βρήκαν μόνο το ένα γιατί είχα και άλλο στο αμάξι». 

https://streamable.com/p9461c

Σε ακόμα ένα story που ανέβασε στο Instagram φαίνεται να... κοροϊδεύει τον τρόπο με τον οποίο τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί. 

https://streamable.com/kqk66o

Ο Trannos βρισκόταν το βράδυ της Τρίτης (31/5) με την παρέα του στο Μπουρνάζι και οι αστυνομικοί σε τυχαίο έλεγχο στο αυτοκίνητό του εντόπισαν το πιστόλι. Ταυτόχρονα ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς πως είχε το όπλο για τα γυρίσματα video clip και ήταν φίλου του. Από την πλευρά του ο φίλος ισχυρίστηκε ότι το νοίκιασε μέσω της εταιρείας που είχε αναλάβει το γύρισμα και πως ο τράπερ δεν το γνώριζε, αλλά το είδε όταν κάποια στιγμή σταμάτησαν για να πάει στο περίπτερο και το άφησε στο αυτοκίνητο. Ο τράπερ στην απολογία του υποστήριξε το ίδιο και πως αμέσως μόλις το είδε δήλωσε ότι ακυρώνει το γύρισμα γιατί δεν συμφωνούσε με το όπλο. Ισχυρίστηκε πως παραδέχτηκε αμέσως στους αστυνομικούς (σ.σ.: σε αντίθεση με όσα αυτοί υποστήριξαν) ότι έχει κάτι παράνομο επάνω του κι ουδέποτε τους είπε πως το έχει για την ασφάλειά του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA