Μενού
  • Α-
  • Α+

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Θεσσαλονίκης, από την αυτοκτονία του γυμναστή. Λίγο πριν προβεί στο απονενοημένο διάβημα ο 50χρονος έκανε μία ανάρτηση «καταπέλτη» η οποία στη συνέχεια κατέβηκε και αναφερόταν στο πως εξαπατήθηκε από τη γυναίκα που ήταν ερωτευμένος, της οποίας έγραφε το ονοματεπώνυμο. Ταυτόχρονα άφηνε αιχμές για συμμετοχή της σε κύκλωμα που εκμεταλλεύεται γνωστούς επιχειρηματίες και επιφανείς ανθρώπους και στο οποίο, συμμετέχουν ακόμη και ανήλικες κοπέλες. Ταυτόχρονα, ο γυμναστής είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει και τη Δευτέρα, ενώ η δεύτερη απόπειρα που επέφερε και τον θάνατο έγινε την Τρίτη (31/5). Σύμφωνα με το MEGA, τη συγκεκριμένη αποκάλυψη έκανε η εν διαστάσει σύζυγός του στην κατάθεσή της στην αστυνομία. 

Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη: «Ηταν ερωτευμένος, του πήρε 300.000 ευρώ»: Τι αποκαλύπτει φίλος του γυμναστή που αυτοκτόνησε

Ο αυτόχειρας στην αινιγματική ανάρτησή του έγραφε ξεκάθαρα ότι το συγκεκριμένο κύκλωμα στο οποίο άφηνε υπόνοιες ότι συμμετείχε η γυναίκα που ερωτεύτηκε, εμπλέκεται σε μία μεγάλη υπόθεση καταγγελλόμενου βιασμού η οποία απασχολεί από την Πρωτοχρονιά την κοινωνία της Θεσσαλονίκης και όλη την χώρα. Οπως ανέφερε η Τατιάνα Στεφανίδου, ο αυτόχειρας ισχυρίζεται πως η μητέρα της ανήλικης φίλης της Γεωργίας Μπίκα την παρότρυνε να πάει σε πάρτι με πλούσιους επιχειρηματίες. Η Γεωργία Μπίκα έχει καταθέσει πως η ίδια ήθελε να πάει στο πάρτι και η 17χρονη φίλη της ζητούσε να φύγουν και η ίδια είχε αποχωρήσει νωρίς. Όπως αποκάλυψε Βασίλης Λαμπρόπουλος, η γυναίκα αυτή φαίνεται να προέτρεψε τα δύο κορίτσια να πάνε στο πάρτι και ερευνάται το εάν εμπλέκεται σε κύκλωμα εκβιαστών με δόλωμα νεαρά κορίτσια.

«Πρόκειται για τη μητέρα της 17χρονης ανήλικης (...). Υιοθετημένη από πατέρα που διατηρούσε μαγαζιά με βίζιτες (ο όρος χρησιμοποιείται σε κατάθεση της ανήλικης). Υπήρξα μάρτυρας της επισταμένης καθοδήγησης και παρότρυνσης της μητέρας της (να παρευρεθεί μαζί με την Γεωργία και τους γιούς της οικογένειας Coca-Cola στο πολύ συζητημένο πάρτι σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. (την παρακαλούσα να μην πάει η κόρη. Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι πατέρας πήγε τα ευρήματα στην ασφάλεια και κίνησε την όλη διαδικασία έδειρε τον Μάνο κτλ. Εισαγγελική πρόταση καταλήγει ότι η 24χρονη απασχόλησε ψευδώς και με δόλο τις αρχές... Υπήρξε λόγος τελικά να πάει. Η Κυριακή Κλιάμπα είχε δίκιο!», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή που... εξαφανίστηκε ο γυμναστής. Επίσης υποστηρίζει πως «από τη συγκεκριμένη γυναίκα πληροφορήθηκα ότι σκόπευαν μαζί με τον άνδρα της (...) να βλάψουν (...) τον ίδιο και την οικογένειά του. Ο (...) έχει εμπλακεί σε εκβιασμούς, προστασίες μαγαζιών, τοκογλυφίες». 

«Εύχομαι αυτά τα σκουπίδια να μην κάνουν κακό σε άλλον άνθρωπο και ο Θεός να τους δώσει μετάνοια. Δυστυχώς εγώ είμαι αυτός που πρέπει να πληρώσει αυτό το τίμημα. Ζητάω συγγνώμη από τον Θεό, από τον πνευματικό μου, τον στεναχώρησα. Και από όλους αυτούς που με αγαπάνε, από όλους τους αθλούμενους», ανέφερε ο γυμναστής. 

Για την υπόθεση του θανάτου του γυμναστή έχει γίνει παρέμβαση εισαγγελέα και τις έρευνες έχει αναλάβει το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με το voria.gr, οι Αρχές είναι ενήμερες για «ροζ» βίντεο και το αναζητούν προκειμένου να κριθεί αν θα συμπεριληφθεί ή όχι στη σχηματιζόμενη δικογραφία.

Η γυναίκα «αράχνη» και τα 400.000 ευρώ 

Στην ανάρτηση ο γυμναστής περιέγραψε πως εξαπατήθηκε από μία γυναίκα που ερωτεύτηκε: «Ηθελα να την βοηθήσω να ξεφύγει από το φρούριο – φυλακή της. Νόμιζα ότι κατά βάθος είχε καλή ψυχή! Κατάφερε να μου αποσπάσει το χρηματικό ποσό των 90.000 ευρώ. Ζητούσα απεγνωσμένα μόνο να μιλήσουμε, να βρούμε μία λύση, άρρωστος πια ψυχικά. Με οδήγησε να απωλέσω ολόκληρη την περιουσία μου, 400.000€». Στο ίδιο μήνυμα ανέφερε ότι η συγκεκριμένη γυναίκα ανήκει σε κύκλωμα το οποίο εξαπατούσε συστηματικά επιφανείς ανθρώπους και επιχειρηματίες της Θεσσαλονίκης, με σκοπό να τους αποσπάσουν χρήματα: «Αυτό έκανε κι αυτή. Εξαπατούσαν γνωστά άτομα της πόλης. Μια μέρα πριν την ημέρα των γενεθλίων μου έκλεισε όλους τους διαύλους επικοινωνίας μας, από τότε παραμένει άφαντη. Με έκανε να χάσω όλη την περιουσία μου. Τους έλεγα με μηνύματα ότι θα δώσω τέλος στη ζωή μου…». 

Φίλος του γυμναστή μίλησε στον ALPHA για τη γνωριμία της γυναίκας με τον 50χρονο: «Η συμμαθήτριά του είχε πάει στο γυμναστήριο, τον προσέγγισε και δημιουργήθηκε μία ερωτική σχέση μεταξύ τους. Τον ήξερε, ήταν συμμαθητές. Αυτή παντρεμένη με παιδιά, χωρισμένος με παιδιά αυτός. Αυτή ζούσε σε μία καταπιεστική κατάσταση με τον σύζυγό της και ήθελε να χωρίσει. Και έψαχναν τρόπους και ο συγχωρεμένος την είχε εμπιστευτεί και τις έδωσε τους κωδικούς από την εφαρμογή που είχε μέσα τα κρυπτονομίσματα 400.000 ευρώ. Αυτή εξαργύρωσε ένα ποσό, συνέχισε να έχει επαφή μαζί του αλλά σιγά – σιγά αποστασιοποιήθηκε. Αρχισε να αποτραβιέται και στο τέλος εξαφανίστηκε τελείως».

«Δεν τον ένοιαζαν τα λεφτά ήταν η ερωτική απογοήτευση. Ηταν πάρα πολύ ερωτευμένος. Αυτή του πούλησε έρωτα, ήταν ψεύτικο όλο αυτό, πήρε το ποσό και εξαφανίστηκε. Εμένα η απορία μου είναι η εξής. Πώς μπορεί αυτή η κοπέλα που δεν ήξερε καν την εφαρμογή για τα κρυπτονομίσματα να εξαργυρώσει τα κρυπτονομίσματα και να τα εισπράξει μέσω λογαριασμών; Κάποιος τη βοήθησε. Εγώ ο ίδιος που ξέρω την εφαρμογή δεν ξέρω να κάνω αυτό το πράγμα. Της είχε δώσει τους κωδικούς για να της δείξει ότι “κοίταξε μωρό μου έχουμε αυτό το ποσό είναι τεράστιο εμπιστεύσου με”. Για να νιώσει πως έχει ένα μαξιλαράκι πως μπορεί κάπου να στηριχτεί» ανέφερε ο φίλος του γυμναστή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA