Μενού
  • Α-
  • Α+

Κεντρικό πρόσωπο στην επικαιρότητα έγινε ο τράπερ Trannos, ο οποίος καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές σε φυλάκιση 10 μηνών και χρηματική ποινή, για το αδίκημα της οπλοκατοχής, μετά τη σύλληψή του στο Μπουρνάζι επειδή είχε στην κατοχή του ένα όπλο τύπου Glock. Λεπτομέρειες από την σύλληψή του τράπερ, την Τρίτη το απόγευμα στο Περιστέρι, αποκάλυψαν στον ΑΝΤ1 άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που συμμετείχαν στον έλεγχο που του έγινε.

Διαβάστε ακόμη: Trannos για το story που ανέβασε: «Μας αρέσει να γελάμε λίγο παραπάνω απ’ ότι πρέπει»

Όπως ειπώθηκε ο Trannos ήταν «τρομαγμένος δεν προέβαλε καμία αντίσταση. Η εικόνα του δεν είχε καμία σχέση με εκείνη στα video clip», ενώ για τη στιγμή της σύλληψής του, είπε: «Προκειμένου να διασφαλίσουμε την ατομική μας ασφάλεια, τον ακινητοποιήσαμε, καθώς φοβηθήκαμε οτι μπορεί να το χρησιμοποιήσει. Όταν εντοπίσαμε το όπλο, ταράχτηκε».

Η ανάρτηση με την οποία χλεύασε Αστυνομία και Δικαιοσύνη

Λίγη ώρα μετά την καταδίκη του σε 10 μήνες με αναστολή και την επιβολή χρηματικού προστίμου για οπλοκατοχή, ο τράπερ Trannos αποφάσισε να «χλευάσει» την αστυνομία και τη δικαιοσύνη. Έτσι, ενώ στην απολογία του στο Αυτόφωρο Μονομελές Δικαστήριο ισχυρίστηκε πως το όπλο που βρέθηκε στην κατοχή του, δεν ήταν δικό του, αλλά ανήκε σε έναν φίλο του, ο 22χρονος σε βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram, με τον ίδιο να βρίσκεται μαζί με φίλους του σε αυτοκίνητο έξω από την Ευελπίδων, λέει με περιπαικτική διάθεση πως... «πάλι καλά που βρήκαν μόνο το ένα, γιατί είχα κι άλλο στο αμάξι!».

Σχολιάζοντας αργότερα την προκλητική ανάρτηση, είπε: «Έχουμε λίγο χιούμορ. Μας αρέσει να γελάμε λίγο παραπάνω απ’ ότι πρέπει. Νομίζω δεν είναι κακό αυτό, σωστά; Αλλά όλα καλά, δεν πειράζει, όλα καλά. Έχουμε όλο το καλοκαίρι μπροστά μας, να περνάμε καλά, αυτό έχουμε στόχο εμείς. Να περνάμε καλά, να είμαστε πάντα χαρούμενοι».

«Πέρασα δύσκολο βράδυ, όλα καλά όμως. Στο τέλος βγήκα, έφαγα την ποινή που έφαγα, έφαγα το πρόστιμο που έφαγα, όλα καλά και όλα ωραία. Συνεχίζουμε τη ζωή μας, συνεχίζουμε τα βίντεο κλιπ μας, συνεχίζουμε την καριέρα μας και μακριά από προβλήματα» είπε επίσης ο Trannos στο Mega.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA