Μενού
  • Α-
  • Α+

Το email που έστειλε σε συνολικά 24 παραλήπτες ο 50χρονος γυμναστής λίγο πριν αυτοκτονήσει θα αποτελέσει τον «οδηγό» των αρχών ώστε να ξεδιαλύνουν το παρασκήνιο τόσο της πράξης του όσο και των όσων αναφέρει. Ο ίδιος στέκεται ιδιαίτερα στη γυναίκα - «αράχνη» που φέρεται να του απέσπασε μεγάλα ποσά που ξεπερνούν τις 400 χιλ. ευρώ. Αφήνει, δε, αιχμές για εμπλοκή της  σε κύκλωμα που παγίδευε επιφανείς ανθρώπους και επιχειρηματίες της πόλης με σκοπό να τους αποσπάσουν χρήματα.

Διαβάστε ακόμη: Αυτοκτονία γυμναστή στη Θεσσαλονίκη: «Εχω δεύτερο πακέτο με αποκαλυπτικές ηλεκτρονικές πληροφορίες»

Oι άνδρες του Ανθρωποκτονιών Θεσσαλονίκης πέρα από το email φαίνεται πως έχουν στα χέρια τους και ένα βίντεο το οποίο συνόδευε το συγκεκριμένο μήνυμα. Αναζητούν τον λόγο που εστάλη, καθώς φαίνεται να έχει προσωπικές στιγμές της γυναίκας «αράχνη». Κομβικό σημείο για την εξέλιξη της έρευνας θα αποτελέσουν ακόμα το κινητό και ο υπολογιστής του που ερευνώνται, ενώ δεν αποκλείεται να γίνει και έρευνα στο σπίτι του γυμναστή που έβαλε τέλος στη ζωή του μέσα στο γυμναστήριό του στη Θεσσαλονίκη.

Κατερινόπουλος για γυναίκα «αράχνη»: «Ισως "αλίευε" θύματα από το γυμναστήριο»

Την πεποίθηση ότι πίσω από την αυτοκτονία του γυμναστή κρύβεται ένα καλά οργανωμένο κύκλωμα εκμετάλλευσης και εκβιασμών εξέφρασε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος. Μάλιστα, συνέστησε και στον δικηγόρο, Όθωνα Παπαδόπουλο, ο οποίος ήταν οικογενειακός φίλος του 50χρονου αυτόχειρα, να είναι και αυτός ιδιαίτερα προσεκτικός με την υπόθεση. Σημειώνεται ότι ο γνωστός ποινικολόγος ισχυρίζεται ότι είχε μιλήσει με τον γυμναστή και φέρεται να γνωρίζει κάποια από τα προβλήματα που αντιμετώπιζε ο φίλος του.

«Ένας βαθιά θρησκευόμενος άνθρωπος δεν οδηγείται έτσι εύκολα στην αυτοκτονία. Κάτι πολύ σοβαρό έχει συμβεί. Άλλωστε και η ανάρτησή του στα social media αυτό δείχνει. Όσα επικαλείται ή υπονοεί, αλλά και όσα είπε στην τηλεφωνική συνομιλία του με τον δικηγόρο του, Όθωνα Παπαδόπουλο, ο οποίος πρέπει να προσέχει μέχρι να πάει να καταθέσει. Πίσω από όλη αυτή την ιστορία φαίνεται ότι υπάρχει ένα πολύ δυνατό κύκλωμα εκμετάλλευσης, το οποίο μπορεί να ξεκινά από πολύ μικρά κοριτσάκια που ωθούν σε ευυπόληπτους πολίτες και στη συνέχεια τους εκβιάζουν, αποσπώντας τους χρήματα», υπογράμμισε ο κ. Κατερινόπουλος και πρόσθεσε: «Ίσως από το γυμναστήριο του 50χρονου, όπου πήγαιναν πολλοί επώνυμοι, αυτή η γυναίκα "αράχνη" να "αλίευε" τα υποψήφια θύματα και να τους ωθούσε κοπέλες για εκμετάλλευση. Ακόμα, δεν ξέρουμε τι σχέση μπορεί να έχει και η 24χρονη που κατήγγειλε βιασμό την Πρωτοχρονιά».

Η πρώτη αντίδραση της Γεωργίας Μπίκα

Η υπόθεση της αυτοκτονίας του 50χρονου γυμναστή όπως φαίνεται «συγκρούεται» και με εκείνη της καταγγελίας βιασμού σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης την Πρωτοχρονιά. Μάλιστα η πρωταγωνίστρια της συγκεκριμένης υπόθεσης, η κοπέλα που κατήγγειλε πως βιάστηκε, αναφέρεται και στο μήνυμα του αυτόχειρα προπονητή.

Η Γεωργία Μπίκα, ωστόσο, στην πρώτη της αντίδραση κράτησε αποστάσεις από το θέμα. «Είναι κρίμα να φύγει κάποιος έτσι! Έχω διαβάσει την είδηση όμως δε γνωρίζω κάτι γι’ αυτό και ούτε έχει κάποια σχέση με εμένα η υπόθεση! Το τι μπορεί να γίνεται στο σπίτι του καθενός δεν τοι γνωρίζω ούτε με αφορά. Εγώ σας λέω από τη δική μου κρίση… Δεν ξέρω αν ισχύουν αυτά που γράφονται γιατί δεν γνωρίζω προσωπικά τη μητέρα της… Όσον αφορά στη φίλη μου αν υπονοεί κάτι τέτοιο δεν μου έχει δώσει ποτέ κάποιο σημάδι!

Δεν είναι μαμά μου ούτε μου έχει δώσει κάποια τέτοια εντύπωση. Προσωπικά όμως δεν την ξέρω καλά, μόνο την κόρη της… Εάν έβλεπα ότι λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο θα είχα απομακρυνθεί. Φυσικά και συνδέουν εμένα όμως όποιος θέλει μπορεί να ψάξει εάν θεωρεί ότι μπλέκομαι σε κάτι τέτοιο! Και είμαι καθαρή. Δεν θα έκανα ποτέ κακό σε κάποιον ούτε και θα τον εκμεταλλευόμουν. Με όλο το σεβασμό, το ότι κατήγγειλα ένα περιστατικό και προσπαθούν να με μπλέξουν χωρίς να με γνωρίζουν προσωπικά, είναι το χειρότερο που μπορούν να κάνουν σε κάποιον που ζητάει βοήθεια!

Δεν είναι να πάρω κάτι πίσω γιατί εγώ γνωρίζω και μόνο, όλοι οι άλλοι θα πουν χωρίς να τους νοιάξει κάτι! Εγώ θέλω να ηρεμήσω να ζήσω τη ζωή μου και αυτή τη στιγμή 24 χρονών καλούμαι να διαχειρίζομαι όλα αυτά τα πρωτόγνωρα πράγματα χωρίς να φταίω! Και δεν ζήτησα τίποτα ποτέ ούτε ήξερα τις οικογένειες που ήταν στην υπόθεσή μου. Έπειτα τις έμαθα και αναζητούσα μια συγγνώμη! Δεν θέλω άλλο να εκτίθεται η ζωή μου και η ψυχολογία μου σε όλο αυτό, ας κάνουν τη δουλειά τους οι αρμόδιοι. Οτιδήποτε άλλο βγαίνει σε σάιτ και προσπαθεί το όνομά μου σίγουρα είναι για να με βγάλει λάθος!» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA