Μενού
  • Α-
  • Α+

«Στα μηνύματα που έστελνε στην εντολέα μου γινόταν σαφές πως πρόκειται για ερωτική απογοήτευση» λέει ο Κώστας Κολτσής, δικηγόρος της γυναίκας που αναφέρεται στο σημείωμα που άφησε ο γυμναστής που αυτοκτόνησε στη Θεσσαλονίκη. Ο κ. Κολτσής προσκόμισε στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών μηνύματα, τα οποία σύμφωνα με τον ίδιο καταδεικνύουν πως ο αυτόχειρας «απειλούσε» τη γυναίκα όταν χώριζαν πως θα αυτοκτονούσε, πως έχανε χρηματικά ποσά επειδή «έπαιζε» με bitcoin και διέρρευσε μέσω του email πορνογραφικό υλικό της γυναίκας. 

Διαβάστε ακόμη: «Δείχνει» κύκλωμα το μέιλ του γυμναστή στη Θεσσαλονίκη - Τι έχει το βίντεο, η πρώτη αντίδραση της Μπίκα και η εκτίμηση Κατερινόπουλου

«Η εντολέας μου είχε δανειστεί ένα χρηματικό ποσό από τον γυμναστή και το είχε επιστρέψει» είπε ο κ. Κολτσής στον ALPHA. Σύμφωνα με τον ίδιο, έναν χρόνο πριν  «ο γυμναστής είχε γράψει άλλο σημείωμα χειρόγραφο με κεφαλαία, με συντακτικό και γλώσσα που συνάδει με τα μηνύματα που προσκομίσαμε στην εισαγγελία. Έγραφε πως δεν φταίει άλλος αλλά η αρρώστια μου», ισχυρίστηκε. Ταυτόχρονα αποκάλυψε πως ο γυμναστής διέρρευσε «σε απροσδιόριστο αριθμό προσώπων άσεμνο υλικό, βαρύ, κακό» της εντολέως του. 

«Επαιζε χρήματα σε bitcoin. Εχω μήνυμα που λέει στην ίδια σε 3 ώρες έχω χάσει 60.000 ευρώ» είπε ο κ. Κολτσής για τον γυμναστή υποστηρίζοντας πως τα μηνύματα που προσκόμισε  στην εισαγγελία είναι «εκδίκησης» αφού «πιο πριν της έλεγε σε αγαπάω». «Η υπόθεση έλαβε διάσταση λόγω του σημειώματος. Η θέση της εντολέως μου είναι πως διέκοψε την ερωτική σχέση με τον αυτόχειρα. Ο αυτόχειρας επικαλούμενος προβλήματα και απειλές πως θα αυτοκτονήσει όπως στο παρελθόν προσπαθούσε να την προσεγγίσει. Η ίδια αρνείτο γιατί ο λόγος που διέκοψε τη σχέση ήταν ο χαρακτήρας του αυτόχειρα. Στα μηνύματα που έχει αποστείλει γίνεται σαφές ότι ο λόγος είναι η ερωτική απαγόρευση» ανέφερε ο δικηγόρος. 

«Την απειλούσε και την εκβίαζε»

«Ακούω για 400.000 ευρώ, ανήκουστο, ανυπόστατο. Ο άνθρωπος αυτός, και λυπάμαι που το λέω, πριν την αυτοκτονία εκβίαζε και απειλούσε την εντολέα μου ότι θα την καταστρέψει. Λίγο πριν την αυτοχειρία έστειλε φωτογραφικό υλικό που είχε στην κατοχή του εν αγνοία της εντολέως μου. Εναν χρόνο πριν είπε “αυτοκτονώ και δεν φταίει κανείς αλλά η ασθένειά μου”», ισχυρίστηκε ο δικηγόρος.  «Από μηνύματα που έστελνε στην εντολέα μου έλεγε “έχασα 60-70 χιλιάδες” από αυτά που έπαιζε.  Δεν προκύπτουν αυτά που ισχυρίζεται στο σημείωμα. Στα μηνύματα που έστελνε στην εντολέα δεν φαίνεται καμία οικονομική συναλλαγή. Ο άνθρωπος αυτός έλεγε “γύρνα πίσω γιατί θα αυτοκτονήσω” και γύριζε» ισχυρίστηκε ο δικηγόρος. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA