Μενού
  • Α-
  • Α+

Μηνύματα που έστελνε ο γυμναστής στην γυναίκα που κατηγόρησε στο τελευταίο σημείωμά του πως τον κατέστρεψε οικονομικά ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. Το περιβάλλον της γυναίκας διαμηνύει πως ο 50χρονος την είχε απειλήσει και στο παρελθόν πως θα αυτοκτονήσει επειδή είχαν χωρίσει. Την ίδια στιγμή οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ερευνούν τις κάμερες ασφαλείας από το γυμναστήριο και το κινητό τηλέφωνο του 50χρονου για να αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας. 

Διαβάστε ακόμη: Αυτοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Ο γυμναστής «διέρρευσε πορνογραφικό υλικό» λέει ο δικηγόρος της γυναίκας

«Ψάχνω στα φυτώρια να βρω υδροκυάνιο, με έχεις τρελάνει, γύρνα πίσω» έγραφε ένα από τα μηνύματα σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA. «Εχω χάσει 80.000 μέσα σε έξι ώρες και δεν έχω το νου μου στην πλατφόρμα, παίζω όπως να ‘ναι» είναι ένα από τα μηνύματα. «Εχω κοινωνήσει, έπαιξα Τζόκερ, παρακάλα να γίνει το θαύμα» είχε στείλει ο γυμναστής στη γυναίκα. Ο άνδρας είχε εκφράσει την ψυχολογική πίεση που είχε μέσα από ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, περίπου έναν μήνα πριν δώσει τέλος στη ζωή του: «Ενα μεγάλο ευχαριστώ στο Θεό για ό,τι μου χάρισε! Ενα χαμόγελο ακόμα και όταν υπάρχουν δυσκολίες, με τα χρόνια έμαθα να κάνω υπομονή και να σηκώνω τον σταυρό μου». 

Στο email που έστειλε ο γυμναστής είχε επισυνάψει βίντεο με προσωπικές του στιγμές. Μία από τις παραλήπτριες του μηνύματος δήλωσε: «αντιλαμβανόμαστε πως είναι σε ταραχή από τον τρόπο που είναι γραμμένο το κείμενο. Εκτός από το γραπτό μας έχει στείλει και οπτικοακουστικό υλικό». Ο 50χρονος επισύναψε και τα ποσά που είχε επενδύσει σε μετοχές, που από 90.000 έγιναν 400.000 ευρώ. Πρόκειται για τα χρήματα που ισχυρίστηκε ότι του τα πήρε η πρώην σύντροφός του χρησιμοποιώντας τους κωδικούς που ο ίδιος της είχε δώσει. 

«Την εκβίαζε και την απειλούσε»

«Στα μηνύματα που έστελνε στην εντολέα μου γινόταν σαφές πως πρόκειται για ερωτική απογοήτευση» είπε από την πλευρά του ο δικηγόρος της γυναίκας, Κώστας Κολτσής. Ο κ. Κολτσής προσκόμισε στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών μηνύματα, τα οποία σύμφωνα με τον ίδιο καταδεικνύουν πως ο αυτόχειρας «απειλούσε» τη γυναίκα όταν χώριζαν πως θα αυτοκτονούσε, πως έχανε χρηματικά ποσά επειδή «έπαιζε» με bitcoin και διέρρευσε μέσω του email πορνογραφικό υλικό της γυναίκας. 

«Η εντολέας μου είχε δανειστεί ένα χρηματικό ποσό από τον γυμναστή και το είχε επιστρέψει» είπε ο κ. Κολτσής στον ALPHA. Σύμφωνα με τον ίδιο, έναν χρόνο πριν  «ο γυμναστής είχε γράψει άλλο σημείωμα χειρόγραφο με κεφαλαία, με συντακτικό και γλώσσα που συνάδει με τα μηνύματα που προσκομίσαμε στην εισαγγελία. Έγραφε πως δεν φταίει άλλος αλλά η αρρώστια μου», ισχυρίστηκε. Ταυτόχρονα αποκάλυψε πως ο γυμναστής διέρρευσε «σε απροσδιόριστο αριθμό προσώπων άσεμνο υλικό, βαρύ, κακό» της εντολέως του. 

«Επαιζε χρήματα σε bitcoin. Εχω μήνυμα που λέει στην ίδια σε 3 ώρες έχω χάσει 60.000 ευρώ» είπε ο κ. Κολτσής για τον γυμναστή υποστηρίζοντας πως τα μηνύματα που προσκόμισε  στην εισαγγελία είναι «εκδίκησης» αφού «πιο πριν της έλεγε σε αγαπάω». «Η υπόθεση έλαβε διάσταση λόγω του σημειώματος. Η θέση της εντολέως μου είναι πως διέκοψε την ερωτική σχέση με τον αυτόχειρα. Ο αυτόχειρας επικαλούμενος προβλήματα και απειλές πως θα αυτοκτονήσει όπως στο παρελθόν προσπαθούσε να την προσεγγίσει. Η ίδια αρνείτο γιατί ο λόγος που διέκοψε τη σχέση ήταν ο χαρακτήρας του αυτόχειρα. Στα μηνύματα που έχει αποστείλει γίνεται σαφές ότι ο λόγος είναι η ερωτική απαγόρευση» ανέφερε ο δικηγόρος. 

«Ακούω για 400.000 ευρώ, ανήκουστο, ανυπόστατο. Ο άνθρωπος αυτός, και λυπάμαι που το λέω, πριν την αυτοκτονία εκβίαζε και απειλούσε την εντολέα μου ότι θα την καταστρέψει. Λίγο πριν την αυτοχειρία έστειλε φωτογραφικό υλικό που είχε στην κατοχή του εν αγνοία της εντολέως μου. Εναν χρόνο πριν είπε “αυτοκτονώ και δεν φταίει κανείς αλλά η ασθένειά μου”», ισχυρίστηκε ο δικηγόρος.  «Από μηνύματα που έστελνε στην εντολέα μου έλεγε “έχασα 60-70 χιλιάδες” από αυτά που έπαιζε.  Δεν προκύπτουν αυτά που ισχυρίζεται στο σημείωμα. Στα μηνύματα που έστελνε στην εντολέα δεν φαίνεται καμία οικονομική συναλλαγή. Ο άνθρωπος αυτός έλεγε “γύρνα πίσω γιατί θα αυτοκτονήσω” και γύριζε» ισχυρίστηκε ο δικηγόρος. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA