Μενού
  • Α-
  • Α+

Στοιχεία που θα οδηγήσουν στην εξιχνίαση της ληστείας στη δισκογραφική εταιρεία Panik Records ψάχνουν οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση. Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου, οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο να υπήρχε σύνδεσμος - «δούρειος ίππος», δηλαδή, που έδωσε πληροφορίες στους ληστές για τα κενά ασφαλείας στα γραφεία της δισκογραφικής αλλά και για το σημείο που κρύβονταν τα χρηματοκιβώτια

Διαβάστε ακόμη: Χαϊδάρι: Θρίλερ με την εξαφάνιση 16χρονης - Για απαγωγή από το ψυχιατρείο μιλά η μητέρα της

Οι αστυνομικοί, μάλιστα, καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι οι δύο ληστές έδρασαν στοχευμένα ενώ άγνωστο παραμένει τι έψαχναν και τι είχε το χρηματοκιβώτιο που πήραν. Η πρώτη αυτοψία των αστυνομικών τους οδήγησε στην εκτίμηση ότι οι ληστές ήταν καλά πληροφορημένοι, δεν έκαναν λάθη και φρόντισαν να μην καταγραφούν από κάμερες που υπήρχαν στα γραφεία της δισκογραφικής εταιρείας στη Βούλα.

Ληστεία στην Panik Records: Ο μουσικοσυνθέτης Μάριος Ψιμόπουλος αντιμέτωπος με τους δράστες

Πάντως, ο μουσικοσυνθέτης που ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους δράστες είναι ο μουσικοσυνθέτης, Μάριος Ψιμόπουλος. Ο Μάριος Ψιμόπουλος έζησε τον τρόμο στα χέρια των ληστών, καθώς τον έδεσαν και τον φίμωσαν. Ο ίδιος μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο αλλά στη συνέχεια έφυγε και τώρα είναι καλά στην υγεία του. 

Ο Μάριος Ψιμόπουλος έζησε τον τρόμο στα χέρια των ληστών, καθώς τον έδεσαν και τον φίμωσαν. Ο ίδιος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και είναι καλά στην υγεία του.

Πώς έγινε η ληστεία στην Panik Records

Οι ληστές φαίνεται πως γνώριζαν πού και πώς να χτυπήσουν, καθώς μπήκαν από την ανασφάλιστο παράθυρο στο τριώροφο κτήριο και κινήθηκαν κατά τα φαινόμενα βάσει σχεδίου. Αφού έδεσαν, φίμωσαν και χτύπησαν τον φρουρό του κτηρίου, ανέβηκαν στον όροφο κι εντόπισαν δύο μεταλλικά κουτιά (σ.σ.: το ένα ήταν χρηματοκιβώτιο) από τα οποία αφαίρεσαν φακέλους, που πιθανώς περιείχαν και χρήματα.

Οι δράστες, που φορούσαν κουκούλες και χειρουργικές μάσκες, σύμφωνα με πληροφορίες του Reader βρήκαν εντός του κτηρίου κι έναν πολύ γνωστό μουσικοσυνθέτη, ο οποίος εκείνη την ώρα βρισκόταν σε στούντιο, το οποίο ήταν ηχομονωμένο και δεν άκουγε τι γινόταν έξω. Οι δράστες τον αιφνιδίασαν, καθώς μπήκαν μέσα στο στούντιο -αφού έψαξαν όλο το κτήριο για τη λεία τους- και τον χτύπησαν, ευτυχώς ελαφρά. Το πλήρωμα της Αμεσης Δράσης βρήκε δεμένο σε καρέκλα τον μουσικοσυνθέτη, ο οποίος όταν συνήλθε από το σοκ έφυγε και πήγε στο σπίτι του κι αργότερα θα μεταβεί στο τμήμα για κατάθεση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA