Μενού
  • Α-
  • Α+

Ακόμα δεν ξεμπερδέψαμε με το... challenge, όπου παιδιά έπεφταν μπροστά σε κινούμενα αυτοκίνητα προκειμένου να δοκιμάσουν την τύχη τους και τα αντανακλαστικά των οδηγών Ι.Χ. και ένα νέο επικίνδυνο παιχνίδι φαίνεται πως έχει κάνει την εμφάνισή του στις τάξεις των νεαρών μαθητών.

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Τράγκας: Μυστήριο με τις 10... ασυνόδευτες ράβδους χρυσού σε τράπεζα του εξωτερικού

 

Ενα βίντεο - ντοκουμέντο που προβλήθηκε στην εκπομπή «Live News», δείχνει ένα νεαρό, πιθανότατα μαθητή γυμνασίου ή λυκείου να ανοίγει την πόρτα της πίσω καμπίνας του οδηγού σε βαγόνι του μετρό, να βγάζει έξω το κεφάλι του, ενώ το σώμα του βρίσκεται μόλις ένα εκατοστό από το κενό, με τον συρμό να βρίσκεται εν κινήσει και να τρέχει. Η κάμερα γύρισε και έδειξε την πίσω καμπίνα του οδηγού του συρμού, με όλα τα κουμπιά και τα ανάμενα φωτάκια στο ταμπλό, ενώ από το τζάμι της καμπίνας φαίνεται η ιλιγγιώδης ταχύτητα του συρμού.

«Κάναμε μηνύσεις για να αναλάβουν οι Αρχές»

Σύμφωνα με τον διευθυντή ασφαλείας της ΣΤΑΣΥ, Γιάννη Κεσκίδη, οι πόρτες είναι κλειδωμένες, ωστόσο οι νεαροί, όχι απλά κατάφεραν να της παραβιάσουν, αλλά δίνουν και οδηγίες στα σχόλια του βίντεο, για το πού μπορεί να βρει κάποιος τον ειδικό μοχλό και να ανοίξει την πόρτα μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα! «Μιλάμε για καθαρή παραβίαση. Προχωρήσαμε σε συγκεκριμένες κινήσεις προκειμένου να αναλάβει δράση η αστυνομία», προσθέτει.

Το ρεπορτάζ της εκπομπής αποκαλύπτει τη δράση των νεαρών, που ανενόχλητοι έχουν καταλάβει την πίσω καμπίνα του οδηγού, κάνοντας ό,τι τους κάνει κέφι, ενώ τραβάνε και βίντεο με τα κατορθώματά τους, δείχνοντας ότι τα μέτρα ασφαλείας είναι ανύπαρκτα. Το βίντεο με τους νεαρούς να καταλαμβάνουν την καμπίνα του μετρό, δημοσιεύτηκε πριν από μια ήμερα στο TikTok και μέσα σε λίγες ώρες έγινε viral, με πάνω από 15 χιλιάδες προβολές.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA