Μενού
  • Α-
  • Α+

Άγριο φονικό στον Αργουλιό Μυλοποτάμου. Ένας 22χρονος πατέρας ενός βρέφους πέφτει νεκρός μετά από τέσσερις σφαίρες που δέχεται από 44χρονο συγχωριανό του. Το Ρέθυμνο παγώνει. Ο δολοφόνος 17 ώρες μετά εμφανίζεται στις αστυνομικές αρχές και παραδίδει το όπλο του εγκλήματος. «Εγώ τον σκότωσα. Είχαμε διαφορές. Με προκάλεσε και θόλωσα», ήταν τα πρώτα λόγια του δράστη στους αστυνομικούς.

Διαβάστε ακόμη: Γλυκά Νερά: «Ο Μπάμπης πρέπει να υποφέρει, δεν θα δει ποτέ την κόρη τους» ξεσπά ο πατέρας της Καρολάιν

Σήμερα θα πουν το «τελευταίο αντίο» στον Κωστή Χαριτάκη, τον 22χρονο πατέρα που έπεσε νεκρός το απόγευμα της Κυριακής στον Αργουλιό Μυλοποτάμου από τα πυρά συγχωριανού του. Σημειώνεται οτι λίγες ώρες πριν την κηδεία του αδικοχαμένου πατέρα, βαπτίστηκε -όπως ορίζει το έθιμο- το νεογέννητο μωρό του 22χρονου, που γεννήθηκε μόλις λίγες εβδομάδες πριν.

Οι σκηνές που διαδραματίστηκαν έξω από το νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε ο 22χρονος θύμιζαν αρχαία τραγωδία. «Δεν ήταν για κτηματικά… Όχι… Όχι.. Τον ζήλευαν επειδή ήταν δυνατός. Κι ο αδελφός του είχε σηκώσει όπλο και σημάδευε εμένα μια φορά και ήμασταν στα δικαστήρια. Κι ήμουν έγκυος τότε. Γιατί είναι “άρρωστοι”. Είναι απ’ τα Χριστούγεννα. Όλες αυτές οι φασαρίες… και τις δημιουργούσαν αυτοί. Πηγαίναμε στα δικαστήρια. Δίπλα ήταν τα σπίτια», σημείωσε η σύζυγος του θύματος μιλώντας στο MEGA.

Λίγο νωρίτερα τον είχε αποχαιρετήσει με μια σπαρακτική ανάρτηση στο διαδίκτυο. «Πού είσαι καρδιά μου;… Ακόμη δεν ήρθες… Έχει ξυπνήσει ο γιος σου και σε περιμένει να του μιλήσεις… Γιατί δεν έχεις έρθει ακόμα καρδιά;», έγραψε.

Φόβοι για βεντέτα

Από την πρώτη στιγμή, σε κάθε γωνιά του χωριού, αστυνομικοί περιπολούσαν, υπό τον φόβο της βεντέτας. Μάλιστα, τα σπίτια τόσο του 22χρονου θύματος, όσο και του 44χρονου καθ’ ομολογίαν δράστη, βρίσκονται υπό ισχυρότατο αστυνομικό κλοιό, μιας και η απόσταση που τα χωρίζει, είναι ελάχιστη. Η αδελφή του 22χρονου, που τον είδε να φεύγει απ’ τη ζωή μπροστά στα μάτια της, τον αποχαιρέτησε με μία μαντινάδα… «…σαν σήμερα το σπίτι μας / ο χάρος το αδειάζει / μα μες στο χώμα /γίνηκες χρυσός που δεν / σκουριάζει… αδελφέ μου».

Προθεσμία για την Παρασκευή πήρε ο 44χρονος δράστης

Προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την Παρασκευή, ζήτησε και πήρε ο 44χρονος δράστης το βράδυ της Δευτέρας. Ο ίδιος μεταφέρθηκε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο στα Δικαστήρια  όπου του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι ο 44χρονος, προανακριτικά φέρεται να ισχυρίστηκε ότι έγιναν τρία σοβαρά φραστικά επεισόδια σε χρονικό διάστημα μιάμισης ώρας στα οποία υποστήριξε ότι το θύμα εξύβρισε πολύ άσχημα και χυδαία διάφορα μέλη της οικογένειας του, ζωντανούς και νεκρούς, ενώ ισχυρίστηκε επίσης πως σε ένα από αυτά τα φραστικά επεισόδια, πριν το μοιραίο γεγονός ήταν μπροστά και η ηλικιωμένη μητέρα του η οποία και κατέθεσε στην Ασφάλεια Ρεθύμνου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA