Μενού
  • Α-
  • Α+

Σταθερή παραμένει η κατάσταση του 20χρονου που μαχαιρώθηκε σε καβγά στην παραλία της Ερωτοσπηλιάς στο Πόρτο Ράφτη, με τους γιατρούς ωστόσο να τη χαρακτηρίζουν ακόμη σοβαρή. Ο νεαρός έχει τραύμα στο στήθος, κοντά στην καρδιά, το οποίο προκλήθηκε από μαχαίρι που τον χτύπησε κατά τη διάρκεια της συμπλοκής.

Διαβάστε ακόμη: Πόρτο Ράφτη: Αγρια επεισόδια σε πάρτι στην παραλία Ερωτοσπηλιά

Ολα συνέβησαν τα ξημερώματα της Τρίτης μετά από ολονύκτιο πάρτι με τη συμμετοχή περίπου 200 ατόμων, οι περισσότεροι μαθητές Λυκείων. Ωστόσο, όπως ανέφερε και ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου Κωνσταντίνος Αλλαγιάννης στον ΑΝΤ1, από αναρτήσεις στα social media, έγινε γνωστό ότι γίνεται πάρτι στην παραλία της Ερωτοσπηλιάς και τότε ξαφνικά μαζεύτηκαν πάρα πολλά άτομα.

Οπως είπε η συμπλοκή δεν έγινε στην παραλία αλλά στον δρόμο λίγα μέτρα μακριά. Από τον καυγά τραυματίστηκαν τόσο ο 20χρονος που μαχαιρώθηκε στο στήθος όσο και ένας 19χρονος που ξυλοκοπήθηκε από ομάδα νεαρών με αποτέλεσμα να υποστεί εκτός των άλλων τραυμάτων και κάταγμα στο χέρι.

Το γεγονός πως οι ομάδες που συνεπλάκησαν ήταν άγνωστες μεταξύ τους, όσο και το σημείο, στο οποίο δεν υπάρχουν κάμερες, δυσκολεύουν την προσπάθεια των αστυνομικών που έχουν αναλάβει την προανάκριση για τον εντοπισμό των δραστών των δύο σοβαρών τραυματισμών. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA