Μενού
  • Α-
  • Α+

Για τουλάχιστον 10 ώρες κατέθετε η Δήμητρα Πισπιρίγκου στους αστυνομικούς για το τελευταίο βράδυ της Ιριδας αλλά και τις συνθήκες που βρέθηκε νεκρή. Η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου που βρισκόταν μαζί της στο σπίτι το βράδυ που η μόλις 6 μηνών Ιριδα άφησε την τελευταία της πνοή, μίλησε στο Star και ανέφερε: «Δεν έχω να πω κάτι συγκεκριμένο, δεν θέλω να τοποθετηθώ για το περιεχόμενο της κατάθεσης. Ήταν μια ήρεμη διαδικασία αρκετά χρονοβόρα. Απάντησα σε ό,τι με ρώτησαν. Διηγήθηκα αρκετά περιστατικά έτσι όπως τα έχω ζήσει εγώ και μέχρι εκεί.

Διαβάστε ακόμηΝεκρά παιδιά στην Πάτρα - Πισπιρίγκου: «Αδικα με κατηγορούν, έδωσα τη ζωή μου γι αυτά - Ανησυχώ για τη Δήμητρα»

Ακόμα και τώρα είμαι 1.000.000% πεπεισμένη ότι η Ρούλα δεν έχει κάνει τίποτα στα παιδιά. Δεν υπήρχε περίπτωση να πειράξει τα παιδιά, γιατί έβλεπα πώς ήταν απέναντί τους και πώς τα κοιτούσε. Εμένα αυτό μου φτάνει για να έχω μια γνώμη. Αν όμως για μισή πιθανότητα στο 1.000.000% που δίνω εγώ, αποδειχθεί το αντίθετο για εμένα το επόμενο λεπτό πρέπει να απομακρυνθούν από τις θέσεις τους όλοι όσοι έκαναν λάθος σε αυτή την υπόθεση.

Ζητάω ηρεμία κατ’ αρχήν από όλους και ψυχραιμία. Να μην προτρέχουμε σε συμπεράσματα και περιμένω τουλάχιστον έστω και καθυστερημένα να δικαιωθούν τα παιδάκια μας».

Πάντως, αναμένεται να αποφασιστεί άμεσα αν θα δώσει κατάθεση - την πρώτη της μετά το πόρισμα των ιατροδικαστών για τον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας - η προφυλακισμένη Ρούλα Πισπιρίγκου ή το προανακριτικό υλικό θα σταλεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών όπου και θα αποφασιστεί η περαιτέρω ποινική μεταχείριση των εμπλεκομένων προσώπων. Σε κάθε περίπτωση παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο να ασκηθούν συμπληρωματικές διώξεις όχι μόνο σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, αλλά και ενός ακόμη ατόμου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA